Sinem Kobal: Kusurlarımız bizi özel kılıyor

İki yıl önce Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen oyuncu Sinem Kobal, "Hepimiz insanız ve kusurlarımız var elbette. Bazen de bizim kusur gibi gördüğümüz şeyler bizleri özel kılıyor" ifadelerini kullandı.

Haberler 08.06.2018 - 11:09

  • 1
    Kenan İmirzalıoğlu’yla iki yıl önce dünyaevine giren ve son olarak Yüz Yüze dizisinde rol alan Sinem Kobal, MAG dergisinin haziran sayısına kapak oldu.
  • 2
    Oyunculuğun yanı sıra evliliği, dostlukları ve kendisiyle ilgili merak edilenleri cevaplayan 30 yaşındaki oyuncu, gelen proje tekliflerini değerlendirme aşamasında olduğunu dile getirdi.
  • 3
    Eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla birbirlerine her konuda yardımcı olmayı sevdiklerini belirten Kobal, “Çok mutlu ve huzurluyum. Şu an evliliğin ve aşkımızın tadını çıkartıyoruz. Seyahat etmekten çok keyif alıyoruz. Beraber keşfetmek istediğimiz yerler ve kültürler bize yön veriyor. Bazen de doğaçlama tatillerimiz oluyor. Bu yaz Toscana’yı gezme planımız var” dedi.
  • 4
    “Ruhsal veya fiziksel özelliklerinizde beğenmediğiniz yönler var mı?” sorusuna Kobal şu cevabı verdi: “Tez canlıyım, sabırsızım. Bu yönde farkındalığımı artırmaya çalışıyorum. Onun dışında hepimiz insanız ve kusurlarımız var elbette. Bazen de bizim kusur gibi gördüğümüz şeyler bizleri özel kılıyor."
  • 5
    "Mükemmel olmaya zorlandığımız bir dünyada, bu psikolojik baskı ve şiddetten sıyrılmadan mutlu olamaz ve özgürleşemeyiz hissindeyim. Bu yüzden negatif döngüler yaratmak yerine, pozitifi beslemeyi tercih ediyorum”
  • 6
    İlk kez 13 yaşında kamera karşısına geçen Kobal, bunun kendisine disiplin kattığını ve erken büyümesini sağladığını da sözlerine ekledi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız