Sophie Turner (Sansa Stark): Akvaryumda yaşıyorum

'Game of Thrones' (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle tanınan Sophie Turner, özel hayatının mercek altına alınmasından duyduğu rahatsızlığı, “Bazen akvaryumda yaşıyormuşum gibi hissediyorum” sözüyle açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 08.07.2017 - 12:10

  • 1

    Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde canlandırdığı Sansa Stark karakteriyle ünlenen Sophie Turner, Marie Claire dergisinin İngiltere edisyonu için objektif karşısına geçti.

  • 2

    Bir yılı aşkın süredir ABD’li müzisyen Joe Jonas ile birlikte olan 21 yaşındaki İngiliz oyuncu, ilişkisindeki her gelişmenin mikroskopla incelenmesinin can sıkıcı olduğunu söyledi.

  • 3

    Turner, “Bazen akvaryumda yaşıyormuşum gibi hissediyorum” diyerek, “Her küçük detayın dahi haber olması çok sıkıcı. Bu, özel hayatın ihlalinden başka bir şey değil. Haberimiz olmadan fotoğraflarımızın çekilmesinden nefret ediyorum” ifadesini kullandı.

  • 4

    En son annesinin doğum gününde habersiz fotoğraflarının çekildiğini gördüğünde çekenlerden fotoğrafları silmelerini istediğini söyleyen Turner, “Çok kaba bir davranış. Ben de aynı şekilde karşılık vermek zorunda kalıyorum. Fotoğraf çekmek için izin istemelerini tercih ederim” dedi.

  • 5

    “Çocukken hiç ağlamazdım” diyen ünlü oyuncu, “Şimdi sürekli ağlıyorum. Çok duygusal bir insan oldum” şeklinde konuştu.

  • 6

    Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinde Sansa Stark karakterine hayat veren oyuncu, cinsellik eğitimini, 12 yaşından beri rol aldığı dizinin senaryosundan aldığını söylemesiyle gündeme gelmişti.

  • 7

    Turner, The Sunday Times’a verdiği röportajda, dizinin kendisi için bir cinsellik okulu gibi olduğunu söyleyerek, “Hayatımda ilk kez oral seks sözünü senaryoda okudum. ‘Aman Tanrım, insanlar bunu yapıyorlar mı? İnanılmaz’ diye düşündüm” şeklinde konuşmuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız