Söz'ün Bahar'ı Aybüke Pusat konuştu

Son olarak Familya dizisiyle karşımıza çıkan, 2014 Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat ile yeni projesi Söz'ü, karakterini ve diziyi kabul etme nedenini konuştuk. (Batuhan DURMUŞ / batuhan.durmus@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 16.10.2017 - 16:43

  • 1

    "HEYECANI İÇİMDE TUTUYORUM"

    "Klişe bir şey söylemek istemiyorum ama gerçekten çok heyecanlıyım. Belki de ilk kez yapılan bir asker işinde olduğum için çok gururluyum. Ne yapacağımı bilmeden başlamam beni biraz korkutmuştu. Sonra set ortamında çok rahat çalıştığım için hiçbir problem yaşamadım. Herkesle fikir alışverişi yapabiliyorum. Hocamız, senaristimiz çok tatlı insanlar. Üzerine bir şeyler koyarak ilerleyebiliyorum, şu an daha sakinim. İlk bölümü izleyene kadar heyecanı içimde tutuyorum. Bölümü izledikten sonra göreceğiz neler olduğunu." 

  • 2

    "ASKERLERDEN BİRİYLE BAHAR'IN HİKAYESİ BİRLEŞİYOR"

    "Bir doktoru canlandırıyorum, ismi Bahar. Bu kız hep el bebek gül bebek büyümüş. Şimdi ise hayatının değişme aşaması. Bir patlama oluyor ve yararılar hastaneye geliyor Bahar da onlarla ilgilenmek zorunda kalıyor. Askerlerden biriyle bu doktorun hikayesi birleşiyor. Bahar insalarla birlikte olmak, birilerine yardım etmek konusunda çok hassas ve hayatı boyunca bunu istemiş."

  • 3

    "KENDİ KABUĞUNDAN SIYRILIP BAŞKA DÜNYAYA ÇIKIŞ YOLU"

    "Eline bir fırsat geçiyor, bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Kendisini bu yönde hazır hissediyor çünkü hayatı boyunca hissetmemiş ve öyle bir ortamda büyümemiş. Bahar'ın değişimini ve yükselişini de izleyeceğiz. Kendi kabuğundan sıyrılıp başka bir dünyaya çıkışını aslında kendi çemberinin dışında dönen hayatlarla ilişkisini göreceğiz."

  • 4

    "BU SAVAŞTA VAR OLMAK İSTEDİM"

    "Projeyi kabul etme sebebim de Bahar karakteriydi. Çünkü hayatını değiştirmek için çok cesur ve bu cesaret aslında hepimizin içerisinde ama görmüyoruz ya da görmek bizi korkutuyor. Ama Bahar o kadar cesur ki buna atım atabiliyor. Kendini pat diye ortasına bırakıyor. Yeni doğmuş kedi gibi bir anda çimlere bırakılarak yürümeyi öğreniyor, yürüyecek ve sonra çok cesur olacak. Kendi ilkeleriyle birlikte doğru bir şey yapmak için bir savaşa giriyor. Ve bu savaşta var olmak, Bahar'ın bu savaşına ortak olmak ve buna şahit olmak istedim."

  • 5

    "ROLE PSİKOLOJİK OLARAK DA HAZIRLANDIM"

    "Role hazırlanırken doktorluk müessesesini anlamakla başladım. Sonuçta insanlar bu görevi yapmak için altı sene okuyor. Ve gerçekten insanın hayatıyla ilgili bir şey. İnsan hayatı kolay değil ve söz konusu hayat kurtarmak. Bunu anlamak çok önemli ve çok büyük bir mesele yaşamımızdan değerli hiçbir şey yok. Bahar insanların yaşamını elinde tutuyor. Özellikle psikolojik hazırlığını bu yönde yaptım. Asıl önemli olan şey bu diye düşünüyorum."

  • 6

    "BUNU HERKESE ANLATMAK İSTİYORUZ"

    "Şimdiye kadar hiç yapılmamış bir iş. Yapım şirketimiz çok büyük ve doğru bir şey yapıldığını düşünüyorum. Empatiyle ilgili bir yerde duruyoruz. Türkiye'de böyle şeyler çok fazla yaşanıyor birçok aile çocuğunu şehit veriyor. Yıllarca bakıyor, büyütüyor canı gibi gözü gibi... Benim çocukluğumdan gençliğime böyle bir sürü kare var. Oraya bir yere dokunuyoruz ve diyoruz ki "biz sizi anlayabiliyoruz, biz sizi görüyoruz, biz sizin farkınızdayız." Bunu herkese anlatmak istiyoruz. 

  • 7

    "GERÇEKLERİ GÖRMEK FARKLI OLACAK"

    "Görüyoruz ama haber bültenlerinde geçiyor. Şimdi gerçekten o aileler ne yaşıyorlar o insanlar neler yaşıyorlar. Askerler neler yaşıyorlar. Şimdi biz onları anlatmaya başlıyoruz. O yüzden neler yaşandığı izlenmeli. Ekibimiz yaşamış ve oralarda bulunmuş insanlardan bir şeyler öğrenerek onları yansıtıyorlar. Gerçek yaşananları görmek insanlar için iyi ve farkındalık yaratıcı olacak. Kanayan yarayı sevgiyle sarmak, kucaklamak gibi olacak."

  • 8

    "KİMSENİN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAK İSTEMİYORUM"

    "Çok heyecanlıyım ve çok iyi bir şey çıkarmak istiyorum. Çok değerli bir proje şu an sadece bunu üzerinde durup çok iyi bir yere getirip, kimsenin yüzünü kara çıkarmadan tabii kendime de bir şeyler kanıtlayarak bir yere taşımak istiyorum. "

  • 9

    “Gözün Arkada Kalmasın” sloganıyla dikkat çeken Özel Kuvvet Timi'nin hikayesini konu alan “Söz” 3 Nisan Pazartesi günü Star TV ekranlarından izleyici ile buluşacak.

    SÖZ 1. BÖLÜM FRAGMANI

    SÖZ'ÜN İNTERNETE ÖZEL FRAGMANI

    SÖZ İNTERNETE ÖZEL YENİ TANITIM

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız