Survivor Sabriye Şengül kimdir?

Survivor 2017’de final yaklaşıyor. 22 Haziran'da gerçekleşecek final öncesi sondan bir önceki ada konseyinde Adem ve Serhat ile birlikte elemeye kalan Sabriye Şengül Survivor'dan elendi. Peki ama bugünü kadar defalarca eleme potasına kalan ve kendine 'Potanın Kraliçesi' diyen Sabriye Şengül kimdir? İşte Sabriye Şengül'ün sosyal medya paylaşımları, hayatı ve başarıları ve Survivor'da yaşadıklarından satırbaşları...

Haberler 22.06.2017 - 21:39

  • 1

    Potanın kraliçesi Survivor Sabriye bugüne kader birçok kez elemeye kaldı. Bireysel yarışmaların başlamasıyla son olarak Berna'nın elendiği ada konseyinde çıkmayı başaran Sabriye, Adem ve Serhat Akın ile olan eleme potasında ise adaya veda etti. Ada hayatında Adem ile kardeş gibi olan Sabriye'nin en çok konuşulan eleme potası ise 11. haftada yaşandı.

    Survivor'un 11. haftasında Adem, Berna, ve Erdi ile elemeye kalan Sabriye Şengül Erdi'nin elenmesi sonucu yarışmaya devam eden isimlerden oldu.

    Survivor Sabriye Serhat Akın ile yaşadığı kavgayla damga vurdu.

  • 2
    "Boğa moğa dinlemem atarım tekmeyi"

    Elenme adayı olan Sabriye, ada konseyi sonrası takım arkadaşına Serhat'la tartışması sonucu tekme atmaya çalıştığı ve hakaret ettiği görüldü.

    Bu görüntülerden sonra Acun Ilıcalı, "bundan sonra sinirine hakim olamayan yaptırıma hazır olacak. Yarışmacıların haklarını korumak zorundayız. Bu son uyarımızdı" açıklamasını yaptı.

    Sabriye ise Serhat'a söylediklerinden dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.
  • 3
    Survivor'da geçen haftalarda gönüllülerin kazandığı yarışmada, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sabriye, ada konseyinde Furkan'ın adını verdi. Sabriye, yaptığı konuşmada Tatar Ramazan filminden örnek verdi, ardından kendini Ürdün Kraliçesine benzetti.
  • 4
    Sabriye, ada konseyine şunları söyledi: "Kadir İnanır'ın eski bir filmi vardır. Bilmem hatırlar mısınız? 'Ben Tatar Ramazan'ım. Bu oyunu bozarım' Küçük bir sözüydü bu onun. Benim en çok sevdiğim sözlerinden biri. Şu an çok mutluyum. Kendimi Ürdün Kraliçesi gibi hissediyorum. Ama birinin adını vereceğim için üzgünüm. Bu kolyeye sahip olmak dokunulmaz olmak güzel bir şey ama birinin ismini söylemek zor. Sevmediğim kişiler bile olsa zorlanıyor insan.
  • 5

    Acun Ilıcalı Survivor Ekstra'da "Survivor'da bu zamana kadar Sabriye gibisi görülmedi" dedi. Ilıcalı Sabriye hakkında şunları söyledi:  Çok baskı altında kaldı, performansı çok kötü başladı. Daha sonra ciddi şekilde arttığı zamanlar da oldu ancak şu anda çok yukarıda olduğunu söyleyemeyiz. İnsanların karakterinin belli özellikleri var ve bu özellikler bazen seyirci ile buluşuyor. Öyle bir insan çıkıyor ki herkes onu konuşmaya başlıyor.

    Bu tamamen hepimizi yaratılışıyla da alakalı. Bunun sonradan gelme şansı yok. Şeytan tüyü diyebilirsiniz ekran enerjisi diyebilirsiniz. Mesala bir örnek vereceğim. Athena Gökhan. Gökhan televizyon tarihini hiçbir döneminde televizyonda yer almış ve bir şekilde insanların Gökhan'a bak dediği biri değil. Ama doğalında çok orjinal bir tip. Sabriye için de aynı şeyi söyleyeceğim. Çok farklı bir tip.

  • 6

    Acun Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti: Öyle bir yüzü var ki mutsuzken suratını asıyor ve 3,5 saat kadar aynı suratla gidiyor. Bazı yerde de hem neşeleniyor hem dobra. Ama çok içten ve doğal bir tip olduğu için de seyirci tarafından kabul gördü. Nereden biliyoruz? Bütün oylamalardan çıkıyor. Artık, "Oylamaya giriyor oylamaya koysak da gitmiyor bari başkası koyalım" diye bir taktik olduğunu düşünüyorum. 11. Survivor'ı yapıyoruz ve hiç görülmemiş yeni bir karakter bu.

  • 7
    İşte Sabriye Şengül'ün önceki bölümlerde yaşadıkları ve hakkında bilmedikleriniz....
  • 8

    Altıncı haftada adı en çok yazılarak dördüncü kez elemeye kalan Sabriye şöyle konuştu: 
    Erdi'ye şunu söylemek istiyorum. Herhalde lafı bana attı. Susuyorsam asaletimdendir. Lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye. Bunu söylemek istedim Erdi'ye cevap olarak. Kaç haftadır bu potadan kurtuluyorum sevenlerim sayesinde, beni destekleyenler sayesinde. Hepsini çok seviyorum hepsinden Allah razı olsun. İnşallah bu hafta da bu potadan güçlü ayrılacağım. Her şey halkın taktiri. Hepsinden Allah razı olsun.

    SURVİVOR 2017'YE KİM VEDA ETTİ

    SURVİVOR 2017 TÜM DETAYLAR

  • 9
    Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi.
  • 10

    Şengül, Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi boksör ve kick boksçular arasında yer alıyor.

    Üç Türkiye şampiyonluğu bulunan Şengül, ayrıca K1 Dünya Karması Şampiyonluğu unvanına da sahip.

  • 11
    23 Nisan 2016'da İstanbul'da WKU Dünya Şampiyonluğu için kemer maçına çıkan Şengül, Belçikalı Rakibi Vanessa De Waelle’yi puanla yenerek dünya şampiyonu oldu.
  • 12
    Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Şengül, boksa başlama öyküsü ise şöyle anlattı: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu.
  • 13
    Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”
  • 14
    Şengül'ün Survivor sloganı ise son derece iddialı: "Survivor'ın kadın bir savaşçıya ihtiyacı vardı! İşte ben geldim..."
  • 15
    Şengül, kazandığı şampiyonluklardan sonra Beyaz Show'a da katılmıştı.
  • 16

    Volkan Konak ile çekilmiş bir karesini de sosyal medya hesabından paylaşan Şengül, diğer paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

    İşte Şengül'ün Instagram paylaşımlarından bazıları...

  • 17
    "Güçlüyüm.. Çünkü başka seçeneğim yok.. Düşersem tutanım olmayacak biliyorum."
  • 18
    "Anlatsam , oturur sende ağlarsın ! O kadar sıkıntı ve Acıya rağmen maçı kazandığım için Allah'ıma çok Şükürler olsun"
  • 19
    "Sayın Bakanımızın bana vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim."
  • 20
    "Mükemmel"
  • 21
    "Yeni saç modelim"
  • 22
    "Bazen sabredersin, sabredersin sabredersin, sabredersin ama öyle bir an gelirki şimdi sıra bana geldi dersinn..."
  • 23
    "Dövüşürken ağladığım günleri de unutmuyorum, sabrediyorum"
  • 24
    "Memleketimi çok seviyorum"
  • 25
    "Bu gece kemerimle uyuyacağım..."
  • 26
    "Sabah antrenmanını tamamladık"
  • 27

    Şengül'ün 21 Ocak'ta başlayan Survivor öncesi yaptığı son paylaşım ise şöyle:


    Gidiyorum... Bir Türk kadını olarak hayatta kalmaya, savaşmaya, ve kazanmaya gidiyorum. Sınırları zorlamaya, ölümüne mücadele etmeye gidiyorum.
    İyi hatırlanarak, hakkımı yedirmeden en önemlisi hak yemeden savaşmak için gidiyorum...
    Umarım bu güzel serüvenin sonu şampiyonlukla biter. Elimden geleni yapacağım. Söz veriyorum!
    Hayat; pes etmeyen ve cesaretli olanlara karşı her zaman bonkördür.
    Ben pes etmeyeceğim. Cesur olacağım.
    Allahın izniyle de şampiyon olacağım.
    Hakkınızı helal edin.
    Ve şimdi söz sırası bende...

  • 28

    Survivor'un ilk haftasında yapılan konseyde adı en çok yazılan Sabriye, elemeye kaldığı Fulya Şahin'in en azı SMS'i alması sonucu ada hayatına devam etmişti.

     İkinci haftasında İlhan Mansız'ın ismini vermesiyle Seda, Denisa, Sadin ile birlikte eleme adayı olan Sabriye şöyle konuşmuştu: "Çok üzgünüm. Sevdiğim insandan, İlhan ağabeyi çok seviyordum. Yüzüme ayrı konuştu kalktı burada başka bir şey söylüyor. Gerçektan çok kırıldım."

    Ancak Seda Demir'in elenmesiyle Şengül Survivor hayatına devam etmişti.

  • 29

    Şengül, Survivor'un üçüncü haftasında bu kez konseyde adı en çok yazılan yarışmacı olarak eleme konseyine kaldı. 

    Şengül duygularını şöyle ifade etti: "Bu duruma şaşırmadım. Grup içinde kulisler falan oldu. Ters köşe yaptılar. Farklı isimler geçiyordu konseye gelince isim değişti. Hayırlısı neyse o olsun ama ben savaşmaya devam edeceğim."

    Sabriye elenme riskinden kurtularak Survivor'un beşinci haftasına kadar geldi.

    Beşinci hafta adı konseyde yeniden en çok yazılan Sabriye üçüncü kez eleme adayı oldu. Ancak SMS oylamasından çıkarak ada hayatına devam etti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız