Survivor Yiğit kimdir? (O hareketi hakkında konuştu: Yine olsa yine yaparım)

Survivor 2017'nin dördüncü haftasında adı en çok yazılan isim olarak veda konsene kalan ve en az SMS oyunu alan Yiğit İzik, Dominik'e veda etti. Karar sonrası konuşan Yiğit gönüllüler takımını çok sert sözlerle eleştirdi. Yiğit daha sonra ise Survivor Panorama' isimli pograma katılarak bu sözlerini ve bazı arkadaşlarıyla vedalaşmaması hakkında konuştu. Peki Survivor Yiğit kimdir? İşte Yiğit İzik hakkında bilgiler ve fotoğraflar...

Haberler 15.02.2017 - 09:27

  • 1

    "YİNE OLSA YİNE YAPARIM"

    'Survivor 2017'ye dördüncü hafta veda eden Yiğit İzik, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programına konuk oldu.

    Ada konseyinde bazı arkadaşlarına veda etmeyen Yiğit'e, "Sizin takımda vedalaşmamak adet haline geldi. Senin de vedalaşmadığın arkadaşların var. Şu an olsa yine aynı şeyi yapar mısın? O sinirle ve üzüntüyle anlık bir karar mıydı?" sorusu yöneltildi.

    Yiğit ise şu yanıtı verdi: "Hayır, yine olsa yine yaparım. Benim arkamdan iş çeviren insanlara veda etseydim kendime yanlış yapmış olurdum. Kendi kişiliğime ters düşerdi. Çıktıktan sonra kendimle yüzleşmek zorunda kalırdım. Kendi adıma doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Volkan 'performans' gerekçesiyle ismimi yazmış. Hep bunu soruyorum; Benim performansım Erdi ve Sadin'den kötü müydü? Performans bir bahane. Potaya ismimi çıkarabilmek için öyle bir şey yaptı. Biz hiç kulis yapmadık, kuytu köşelerde konuşmadık. Adada kulis yapan ve kulis yapmayan taraf var. Kulis yapmadığım için pişmanlık duymuyorum. Çünkü öyle bir insan değilim" ifadelerini kullandı.

    Peki Yiğit İzik kimdir? İşte Yiğit hakkında bilgiler ve fotoğraflar...

  • 2

    Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 3

    Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 4

    2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik hayatına başladı.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 5

    2010 yılında ise Best Model yarışmasına katıldı ve 5.oldu. Daha sonra çeşitli organizasyonlarda podyuma çıktı. Kısa süreli oyunculuk deneyimi yaşadı.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 6

    İki yıldır evli olan Yiğit, haftada 4 gün fitness yapıyor.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 7

    Yiğit, Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatmıştı.

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 8

    Survivor'un dördüncü haftasında düzenlenen ada konseyinde adı en çok yazılan isimler arasında olan Yiğit eleme konseyine kaldı. Bu sonuç sonrası Yiğit şöyle konuşmuştu: "Beklediğimiz bir sonuçtu. Biliyorduk böyle bir durum tahmin ediyorduk. Ben nasıl geldiysem öyle gitmesini de bilirim. Tabii daha hiç birşey belli değil. Erdi gibi fazla kelime yapan bir insan değilim. Doğruları söyleyen bir insanım genelde. Hiç birşey yapmayıp adada yatan insanlarda belli. Bunu herkes görüyor. Hakkımızda hayırlısı."

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 9

    Survivor veda konseyinde en az oyu alan ve Survivor'dan elenen Yiğit arkadaşlarına sert sözlerle veda etti: 

    "Başta ekibinize çok teşekkür ederim. Daha sonra Ünlüler takımından kahramanım olan İlhan Abi ve ekibine çok teşekkür ederim. Çünkü onlarla yarışmak ayrı bir keyif vericiydi. Onları tanımak ayrı ayrı benim için önemli oldu. Bir hatam olduysa onlardan özür diliyorum. Hepsi benim büyüklerim, kardeşlerim de var aralarında. Gönüllüler takımına gelecek olursak, takım adı altında toplanmış kendini takım olarak göremeyen bazı arkadaşlar var. Gökhan'ın da dedi gibi, çok güzel dostluklar edindim burada. Kapımın her zaman açık olacağı insanlar var. Yolda gördüğüm zaman selam vermeyeceğim insanlar da olacak. Gözlerine her baktığım zaman sinsilik gördügüm insanlar da var. Delikanlılık ve adamlıktan bahseden arkadaşların, başkalarını arkasında kuyruk gibi dolaşmalarını da gördüm. Burada her şeyi gördüm. Buradaki psikoloji inanılmaz bir psikoloji. Buruda olmaktan çok mutlu oldum. Gittiğim için de üzülüyorum ancak hayat devam ediyor. 

    İşte fotoğraflarla Survivor Yiğit İzik...

    SURVIVOR'IN DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA YAŞANANLAR

    SURVIVOR'DA KİM KİMDİR?

  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız