Survivor'da kim elendi? (13 Nisan 2021 ayrıntıları)

Survivor'da iletişim ödülünü kim kazandı, Survivor'dan kim elendi sorularının cevapları belli oldu. Büyük finale adım adım yaklaşılırken, Survivor'ın 13 Nisan tarihli 69. bölümünde ileteşim ödülünde rakibini yenen ünlüler sevdiklerinden gelen sesli mesajları dinleme şansı elde etti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun SMS birincisi olduğu gecede  Hanzade, Aleyna Çalışkan ve Dora eleme heyecanı yaşadı. Yapıyan oylama sonucunda Survivor'dan elenen isim Hanzade oldu. İşte Survivor son bölümda yaşananlar ve haftanın mücadelelerinden ayrıntılar... 

Haberler 14.04.2021 - 07:02

  • 1

    İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Survivor Türkiye'de yarışmacılar haftanın iletişim oyunu için parkurda karşı karşıya geldi. Ada şartlarına motive olup sevdikleri ile teknolojik yoldan iletişim kurmak isteyen ünlüler ve gönüllüler parkurda adeta canını dişine taktı. Ödül oyun öncesi, gönüllüler takımı kazanırsa seçtikleri iki kişi ile WhatsApp üzerinden mesajlaşma, ünlüler kazanırsa diledikleri bir akraba veya arkadaşlarından iki isim söyleyerek ve onlardan gelen sesli mesajı dinleyebilme olarak açıklandı. Oyun öncesinde ünlülerden İsmail - Merve, gönüllülerden Steven - Ayşe avantajda parkura geldi. Eşitlik sağlandığı için oyun bayrak yarışına kaldı. Oyunda öne geçen gönüllüler avantajın sahibi oldu.

  • 2
    Bir sonraki turda ise takımlar bu kez gerçek oyunda mücadele verdi. Gönüllüler takımında Poyraz, sakatlığı nedeniyle yine oyunda almazken, Melis, İlayda ve Batuhan arasındaki şiddetli tartışmalar yaşandı. Sonraki üç karşılaşmadan sonra skor 9-6 oldu. Son anlarda en iyi iki erkek ve bir kadın yarışmacı parkura geldi. En iyilerin yarıştığı oyunda Sergen - Steven, İsmail - Berkay, Melis - Ayşe eşleşmesi oluşturuldu. Ünlüler, skoru 9-9 yapınca bu oyunda bayrak yarışına kaldı. Ünlülerden Sergen - Melis, gönüllülerden Steven - Aleyna bu kez oyuna çıktı. Atışlarda Sergen kazanarak skoru 10-9 yaptı. Bu sonuçla Survivor'da iletişim oyununun kazananı ünlüler takımı oldu.

  • 3

    SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU


    Survivor 14. hafta SMS sıralaması eleme öncesi belli oldu. Halktan gelen SMS oy sonuçlarına göre, bu hafta gönüllüler takımında SMS birincisi Aleyna Kalaycıoğlu seçildi. SMS ikincisi ise Poyraz oldu. Ayşe üçüncü, Aleyna Çalışkan ise 4. sırada yer aldı. Eleme adayı olan Dora 8. sıraya girerken, elenen Hanzade 9. sırada sonuncu oldu.Survivor'da eleme adayları salı gecesi eleme konseyinde kesinleşti. Cumartesi akşamı yapılan oylamada ilk eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu, pazar gecesi ise Hanzade 2. eleme adayı seçildi. Elemenin yapıldığı salı gecesi ise potaya giren son isim Dora oldu. Diğer yandan bu hafta SMS birincisi olan Aleyna Kalaycıoğlu oldukça şaşırdığını ve mutlu olduğunu belirtti.

  • 4
    Survivor SMS galibi olan Aleyna K. eleme adayı olarak Dora'nın ismini verdi. Cumartesi günkü halktan gelen SMS oy sonuçları baz alınarak yapılan oylamaya göre elenen isim Hanzade oldu. Adaya ve hayallerine veda eden Hanzade duygusal anlar yaşadı.

  • 5
    SURVİVOR HANZADE OFLUOĞLU KİMDİR?

    Hanzade Ofluoğlu, 1988 yılında İzmir’de doğdu. 32 yaşında olan Hanzade Durmuş Ofluoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. 17 yaşında Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni kazanan Hanzade Ofluoğlu’nun İstanbul seyahati ve başarılarla dolu kariyeri başlamış oldu.

    ACUN ILICALI İLE TANIŞMA ANI

    Hanzade Ofluoğlu, üniversiteyi kazandıktan sonra geldiği İstanbul’da Var mısın Yok musun yarışmasına başvuruyor. Bu başvuruyu yaptıktan sonra yaşadıklarını şu şekilde anlatıyor Hanzade Ofluoğlu: “Başvurdum ve başvurumdan çok uzun süre sonra telefon geldi. Gerçekten beklemiyordum. Çekimler sırasında Acunmedya’yı yakından tanıma fırsatım oldu. Gerçekten eğlenceli ve güzel bir çalışma ortamları olduğunu gördüm. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Bey’den beklemediğim bir teklif geldi. ‘Bizimle çalışmak ister misin?’ dediğinde hiç düşünmeden evet dedim. Koç Üniversitesi’nden mezun olalı 2 ay olmuştu ve hayalim olan medya sektöründe bulabileceğim en güzel işi bulmuştum. Acun Bey’in asistanı olarak işe başladım.”

    HANZADE OFLUOĞLU NE İŞ YAPIYOR?

    Var mısın Yok musun ? adlı yarışmada tüm Türkiye onu tanıdı. Yarışmanın sonlarına doğru Acun Ilıcalı’nın teklifi ile Acun Medya bünyesinde çalışmaya başladı. 2010 yılında Acun Medya tarafından hazırlanan “Yok Böyle Dans” programı sunuculuğu yaptı. Survivor yarışmaların sunuculuğu yaptı. O Ses Türkiye programında görev aldı.

    Survivor dahil birçok programın sunuculuğunu yapan Hanzade Ofluoğlu, 5 yıl boyunca bu görevi yaptıktan sonra spora yöneldiğini belirtiyor. Sonrasında sporun hayatında büyük bir yer tuttuğunu açıklayan Hanzade Ofluoğlu, 3 yıldır takım sporu olarak flagfootball oynuyor.

    SURVİVOR HANZADE EVLİ Mİ?

    Survivor Hanzade, üniversite yıllarında tanıştığı Saygun Ofluoğlu ile 2010 yılında evlenmiştir. Hanzade Ofluoğlu ve Saygun Ofluoğlu 10 yılı aşkın süredir evlidir.

    SURVİVOR HANZADE INSTAGRAM HESABI

    Hanzade Ofluoğlu’nun Instagram hesabına “ofhanzade” kullanıcı adından ulaşabilirsiniz. Survivor 2021 yarışmacısı olan Hanzade Ofluoğlu’nun şu anda 54 bin takipçisi bulunuyor.

    SURVİVOR HANZADE’NİN GEÇİRDİĞİ HASTALIK NEDİR?

    Survivor 2021’de Gönüllüler takımından mücadele eden Hanzade Ofluoğlu, bir dönem geçirdiği Obsesif-kompulsif bozukluk hastalığı ile mücadele ettiğini ve 2,5 yılda normale dönebildiğini yarışmada anlatmıştı.

    Obsesif-kompulsif bozukluk (OKB), bir anksiyete (endişe) bozukluğudur. OKB kişinin istemediği ve tekrarlanan düşünceler, hisler, fikirler, takıntılar veya bir davranışı yapmaya doğru sürülmek. Sıklıkla kişi, obsesif (saplantılı) düşüncelerinden kurtulmak için bir kompulsif (zorlayıcı) davranışı uygulamak durumundadır. Ancak bu sadece geçici bir ferahlık sağlamaktadır. obsesif (saplantılı) ritüelleri yapmamak anksiyete (endişe)'yi yükseltebilir.

    Belirtiler: Bir şeyleri tekrar tekrar kontrol etme, belirli rutinleri tekrar tekrar yapma dürtüsü hissetmek, tekrar tekrar belirli istenmeyen düşüncelere sahip olmak ve zihinden uzaklaştıramamak
  • 6

    12 NİSAN

    BÜYÜK ÖDÜL NEYDİ?

    Survivor’da ödül oyununu kazanan takıma bir hafta kampında kullanabileceği kahve öğütme makinesi verildi. Ve verilen kahve ile Türk kahvesi yapabilecekler. Ayrıca akşam yemeğinde kuşbaşılı club sandviç, patates kızartması, chicken fingers ve pide yeme ve Coco Bonbo performans sanatçıları tarafından müthiş bir şov izleme ödülü verildi. 

  • 7

    AVANTAJI KİM KAZANDI?

    Survivor’da avantaj oyunu için ünlüler takımından Merve – Batuhan, gönüllüler takımından Aleyna – Berkay parkura çıktı. Batuhan atışları ile takımına avantajı getirdi

  • 8

    SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ödül oyununda parkur su kaydırağı ile başlıyordu. Havuz engeli, denge engelini aştıktan sonra yarışmacılar, yere sıfır filenin altından sürünmeleri gerekiyordu. Finalde ise altı tane küpün iki çubuk üzerine dizilmesi, sonrasında tüm küplerin top atışları ile devrilmesi gerekiyordu. Merve’nin Ayşe’yi yendiği karşılaşma sonrasında en iyiler mücadelesi yapıldı. İlk olarak parkurda Dora ile Batuhan yer aldı. Bu karşılaşmada Batuhan, Dora karşısında final sayısını almayı başardı. Böylece ünlüler takımı 10-7 skorla ödül oyununu kazandı.

  • 9

    11 NİSAN

    SURVİVOR'DA PERFORMANS OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2021’de çeyrek final öncesinde yarışmacılar, sembolleri kazanmak için bireysel olarak mücadele etti. Survivor’da performans oyunu nehire kenarına kurulmuş platformda oynandı. Yarışmacılar, iple geriye doğru etap etap kayarak nehire düşmemeye çalıştı. En uzun süreli dayanabilen kadınlarda Aleyna Kalaycıoğlu ile erkeklerde Reşat oldu. Aleyna, cezalı olduğu için ödülden faydalanamadı. Onun için Aleyna Çalışkan da ödülden yararlanamadı. İki yarışmacıdan birer cezaları eksilmiş oldu. Aleyna'nın seçtiği ikinci ism Steven oldu. Reşat ise ödül için Poyraz ve Dora'yı seçti.

    SURVİVOR’DA 2. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor'da bir ilk olarak oynanan dokunulmazlık oyunu parkurunda yarışmacılar, ellerinde bıçaklar ile ipleri kesmeye çalıştı. Oyun sırasında ipleri keserken ilginç görüntüler ekrana geldi. Yarışmacıların ilk defa oynadığı parkurda müthiş mücadeleler ortaya çıktı. Seçim avantajını kazanan Ünlüler takımı, oyuna hızlı başladı. Rakibine parkurda inanılmaz fark atan Ünlüler, sadece iki karşılaşmayı kaybettiği dokunulmazlık oyununu 10-2 skorla kazandı.

  • 10

    SURVİVOR’DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı için ada konseyi toplandı. Ada oylamasında yarışmacılar, tek tek isimleri yazdı. Yazılan isimler Hanzade, Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Bu iki isim arasından adı en çok yazılan Hanzade Ofluoğlu, ikinci eleme adayı oldu.

  • 11

    10 NİSAN

    Survivor'da market ve dokunulmazlık oyunu heyecanının yaşandığı son bölümde kıyasıya mücadele yaşandı.

    Dokunulmazlığın sahibi ünlüler oldu. Bu hafta performansı ile göz dolduran İsmail dokunulmazlık sembolünü aldı.

    Yarışmacılar için önem taşıyan market oyununu ise bu hafta gönüllüler kazanırken, haftanın birinci eleme adayı yapılan oylama ile Aleyna Çalışkan olarak belirlendi.
  • 12

    8 NİSAN

    TAKIM KAPTANLARI BELLİ OLDU

    Survivor 2021'de her hafta perşembe günleri seçilen takım kaptanları için yarışmacılar yeniden oylarını verdi. Kaptanlık için ünlüler takımı ve gönüllüler takımı seçimlerini açıkladı.
    Yapılan oylama sonrası bu hafta ünlüler takımına Batuhan kaptan olurken, gönüllüler takımının kaptanı ise Poyraz seçildi.

    ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ünlüler ile Gönüllüler takımı ödül oyunu için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Oyun öncesi takımlar avantaj oyununda mücadele verdi. Merve - Batuhan Berkay - Aleyna Kalaycıoğlu karşılaşmasında gönüllüler takımı avantaj oyununun sahibi oldu.

    Takımlar ödül oyununda yeniden karşılaştı. Bu kez yarışmacılar gerçek oyun için parkura geldi. Gönüllüler takımında Poyraz, sakatlığı nedeniyle oyunda yer almazken, ünlüler takımında ise Çağrı oyunun dışına çıktı. Parkurun bir kısmında sala binen yarışmacıları, arkadaşları mekanizma ile çekmek için var gücü ile mücadele verdi.
  • 13
    KAZANAN BAYRAK YARIŞIYLA BELİRLENDİ

    Ünlülerden Çağrı ve Merve, karşılaştıkları rakipleri Berkay ve Aleyna Kalaycıoğlu'ndan birer sayı alarak skoru 9-9'a getirirken, oyun bayrak yarışına kaldı.

    Batuhan ile Ayşe karşılaşması ise oyunun kaderini belirledi. Zorlu parkurda rakibinden önce yaparak skoru 10-9 yapan Ayşe ödülü takımına kazandırdı. Böylece gönüllüler pizza ödülünün sahibi oldu.
  • 14
    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Ada şartlarında yarışmacıların stres atmasını sağlayan anlat bakalım yine keyifli anlara sahne oldu. Anlat bakalım oyununda yarışmacılar verilen sürede en fazla kelimeyi bilmeye çalıştı. Poyraz, alınan sayı sonrasında yaptığı hareket nedeniyle ünlüler takımından sert tepki aldı. Bu olay sonrası kısa süreli gerginlik yaşandı. İsmail ile Dora arasında sözlü tartışma yaşandı.
    Oyunun yeniden başlamasının ardından anlat bakalım mücadelesi 5-2 skorla bitti. Böylece anlat bakalımın sahibi ünlüler oldu. Gecenin en fazla kelimesini bilen Batuhan – Melis ikilisi ise rekor kırdı.
  • 15
    Survivor'ın önceki bölümlerinde yaşanan mücadelelerden fotoğraflar...
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız