Survivor'da kim elendi? (4 Mayıs 2021 ayrıntıları)

Survivor'da dün akşam ünlüler ile gönüllüler arasında iletişim oyunu oynandı. Oyunu kazanan takım, sevdikleriyle iletişim kurma şansını yakaladı. Dün akşam kritik bir eleme gerçekleşti. Ünlüler takımından elenen isme göre takımların kaderi belli oldu. 4 Mayıs Survivor'da kim elendi? İşte 4 Mayıs Survivor’da yaşananlar ve haftanın diğer ayrıntıları...

Haberler 05.05.2021 - 07:27

  • 1

    4 MAYIS

    SURVİVOR’DA İLETİŞİM OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

    Ünlüler takımı kazanırsa bir dakikalık video çekimini Instagram’dan paylaşabilecek, gönüllüler takımı kazanırsa biri aileden olmak üzere seçtikleri iki kişi ile WhatsApp üzerinden mesajlaşabilecekti. Ayrıca bir dakikalık video çekimini Instagram’dan paylaşabileceklerdi.

  • 2

    SURVİVOR’DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Gönüllüler takımında Dora'nın tedavisi devam ettiği için oyuna gelemedi. Oyundan önce çıkılan avantaj oyunu için ünlüler takımı Batuhan ve Melis'i, gönüllüler takımı ise Berkay ve Aleyna Kalaycıoğlu'nu seçti. Bayrak yarışını kazanan Ünlüler, seçim avantajını elde etti.

    İletişim oyunu, Dominik'in en uzun nehri üzerine kurulu parkurda oynandı. Parkurda tüm engelleri aşan yarışmacılar, finalde önce iki bola atışı yani iki ucunda top olan ipi çubuğa takmaları gerekiyordu. Sonra da iki tane büyük halka atışı vardı. 10-6 skorla iletişim oyununu kazanan takım ünlüler oldu.

  • 3

    SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

    Bu haftanın eleme adayları Sergen, Merve, Melis oldu. Bu isimler arasında en az oyu alan Melis Sezer, Survivor 2021'den elendi.

  • 4

    MELİS SEZER KİMDİR?

    Melis Sezer, 2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğdu. Türk millî tenisçi Melis Sezer, Enka Spor Kulübü oyuncusudur.

    Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi oldu.

    Şu anda ise 2021 Survivor ünlüler - gönüllülerde ünlüler takımında yarışmaktadır.

  • 5

    3 MAYIS

    SURVİVORDA SEMBOLÜ KİMLER KAZANDI?

    Survivor’da performans oyunları statik olarak denge üzerine oynanıyor. Performans oyununda yarışmacılar, iki çubuk ile bir topu düşürmeden tutmaya çalıştı. Oyuna kadın yarışmacılar önce başladı. Merve, ilk sembolünü kazandı.

    Erkek yarışmacılarda üçüncü kademeye kadar kimse topu düşürmedi. Bu sırada Poyraz, Berkay, Batuhan ve Steven düştü. Sona kalan İsmail ile Sergen arasında sonuna kadar durabilen Sergen, 3. sembolü kazandı.

  • 6

    PERFORMANS OYUNU ÖDÜLÜNDEN KİMLER YARARLANDI?

    Sembolü kazanan yarışmacılar, Rus salatası yemeye hak kazandı. Sembolü kazananlar Sergen ve Merve olunca ünlüler takımı komple ödülden yararlandı.

  • 7

    ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

    Survivor’da ödül oyununda rahatsızlığı nedeniyle Dora yer alamadı. Gönüllüler takımının yaptığı seçim sonrasında ilk turda dışarıda kalan Aleyna Çalışkan oldu. Yarışmacıların ilk defa oynayacağı parkurda türlü engeller ve su havuzu yer alıyordu. Tüm engeller aşıldıktan sonra yarışmacıları farklı bir atış bekliyordu. Kum torbaları ile tahtaya paralel çubukları önden vurup tahtanın arka tarafından düşürmeleri gerekiyordu. Ünlüler takımı, geriden geldiği oyunda rakibine oyun vermeden 6 karşılaşmayı alarak 10-6 öne geçti ve büyük ödülü kazanan ünlüler takımı oldu.

  • 8

    2 MAYIS

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

    Haftanın  ikinci dokunulmazlık oyununda takımlar karşı karşıya geldi. Takımlar, oyun öncesinde avantaj için karşılaştı. Bayrak yarışına ünlüler takımı İsmail ve Merve, gönüllüler takımı Ayşe ve Steven çıktı. Atışlarda İsmail, Ayşe'den önce bitirmeyi başardı ve ünlüler takımı avantajı kazandı.

    Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununda yer almayan isim, gönüllüler takımından Dora oldu. Seçimler yapıldıktan sonra ilk turda dışarıda kalan gönüllülerden Ayşe oldu. 

    Nefes kesen mücadelenin sonunda kazanan, 10-9 skorla gönüllüler takımı oldu.

  • 9

    SURVİVOR’DA ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında ada konseyinde sert tartışmalar yaşandı. Merve ile Batuhan arasındaki tartışmalara Acun Ilıcalı müdahale etmek zorunda kaldı. Sonrasında geçilen ada oylamasında ismi yazılanlar; İsmail, Merve, Melis oldu. Bu isimler arasında adı en çok yazılan Merve oldu. Böylece Merve Aydın, bu haftanın ikinci eleme adayı oldu.

  • 10

    ACUN ILICALI TAKIMLARIN KARIŞMASI ŞARTINI AÇIKLADI

    Acun Ilıcalı, Instagram hesabından canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı, bu hafta ünlüler takımından elenen kişinin kadın yarışmacı olması durumunda takımların karışabileceğini söyledi. Salı günü yapılacak eleme konseyinde ünlüler takımından elenen kadın yarışmacı olması durumunda acil durum konseyi toplanacak ve takımlar karışacak.

  • 11

    1 MAYIS

    SURVİVOR’DA MARKET OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor 2021’de market oyunu yine takım olarak oynandı. Market oyununda çözülecek dev puzzle’ın örneği geçen Anlat Bakalım oyununda takımlara verilen hediyeden çıkmıştı. Survivor 2021’de market oyunu için üçer yarışmacı parkura çıktı. Bir kişi benchten iki arkadaşına puzzle’ı yapmaları için yönlendirme yapıyordu. Anlatıcı olan bu kişi aynı zamanda atıcı idi. Puzzle bittikten sonra atıcı yüzerek atış alanına gidiyor ve minyatür kaleye iki halka atışı yapmaya çalışıyordu. Ünlüler takımı, 7-4 skorla market oyununu kazanan takım oldu.

    SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Survivor Türkiye’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, takımların ilk defa oynayacağı bir parkurda oynandı. Deniz üzerine kurulu uzun parkurda zipline, denge, hareketli platformların yer alıyordu. 10-6 skorla dokunulmazlığı kazanan takım gönüllüler oldu.

  • 12

    SURVİVOR’DA 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

    Survivor’da dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanınca ünlüler takımı için toplanan ada konseyinde oy kullanıldı. Oylamada Sergen'in adı üç, İsmail'in iki kere yazılmıştı. Bundan dolayı Sergen, Survivor'da ilk eleme adayı oldu.

  • 13

    29 NİSAN

    SURVİVOR'DA KİMLER KAPTAN OLDU?

    Survivor 2021'in 29 Nisan tarihli 80. bölümünde ödül ve anlat bakalım yarışından önce her hafta olduğu gibi yarışmacılar yeni takım kaptanlarını seçmek için oylarını kullandı. Yeni haftanın takım kaptanları için yarışmacılar aklındaki isimleri söyledi. Ünlüler takımında yapılan oylamada Batuhan kaptan olurken, gönüllüler tercihini Berkay'dan yana kullandı. Böylece Berkay bu sezon ilk defa kaptanlığa getirildi.

  • 14

    29 NİSAN

    ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


    Ödül oyunu için yarışmacılar zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Oyun öncesi ödül milföye sarılı et, fırında kabuklu patates, patlıcanlı bademli pilav ve çoban salatadan oluşan yemek olarak açıklandı. Ayrıca kazanan takımın “Gibi” dizisinin ilk bölümünü seyredecekleri de duyuruldu.

    Ödülü almak için parkurda ciddi mücadele veren yarışmacılar havuz engeli ve denge tahtasını geçmeye çalıştı. Oyuna iyi başlayan gönüllüler takımı ilerleyen dakikalarda skoru 4-0 yaptı. Ünlüler takımı, aldığı sayılar ile aradaki farkı bire indirirken Steven'dan gelen sayı ile gönüllüler yeniden öne geçti. İsmail'e karşı çıktığı parkurda karşılaşmayı kazanan Steven, skoru 10-7 yaptı. Böylece ödül oyununun kazananı gönüllüler oldu.


  • 15

    29 NİSAN

    ANLAT BAKALIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

    Yarışmacıların hem eğlendikleri hem de ödül aldıkları anlat bakalım oyununda, takımlar karşılıklı olarak doğru kelimeleri tahmin etmeye çalıştı. Anlat Bakalım oyununda skor 4-4 olunca en iyiler oyun alanına geldi. Gönüllüler takımı Poyraz ve Dora, Ünlüler takımı Sergen ve Melis ile son turda karşılaştı.

    Gecenin rekoru ise 9 kelime bilen Poyraz ve Dora'dan geldi. Skoru 5-4 yapan ikili ayrıca anlat bakalım ödülünü takımına kazandırdı. Anlat Bakalım oyununu sahibi olan gönüllüler takımı fıstık ezmesi ve çekirdeksiz hurma yiyebilme şansını elde etti.

    İki oyunu da kaybeden ünlüler takımı ise kamp alanına eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşadı.

  • 16

    29 NİSAN

    İSMAİL'DEN DUYGU DOLU MESAJ

    Salı gecesi kazanılan iletişim ödülü ile annesi ile görüşen İsmail Balaban annesinin söyledikleri karşısında şoke olmuştu. Nişanlısı ile ilgili annesinin yaptığı açıklama sonrası sessizliğini bozan Survivor İsmail, annesinin bir bildiğinin olduğunu ve zor durumda olduğunu dile getirdi. Ödül oyununda sayı alan İsmail ailesine yeni bir mesaj gönderdi. İsmail Balaban "Canım annem, canım babam. Hiçbir şey sizden daha önemli değil. Sizi çok seviyorum" dedi. İsmail'in sözleri ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

  • 17
    Survivor'ın önceki bölümlerinden fotoğraflar...
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız