Suzan Avcı: 'Esmer metres olmaz' dediler, sarışın oldum

Türk sinemasının ünlü ‘vamp kadın’ı Suzan Avcı, oyunculuk kariyerine dair bilinmeyenleri anlatırken, “Esmer metres olmaz, sarışın olman gerek dediler. Sarışın olunca benim yıldızım parladı” dedi.

Haberler ntv.com.tr 13.01.2019 - 11:27

  • 1

    Bugüne kadar 367 film ve sayısız tiyatro oyununda rol alan Türk sinemasının ‘vamp’ kadını Suzan Avcı, oyunculuğa başlama hikayesini anlattı.

  • 2

    Posta’dan Oya Çınar’a konuşan Avcı, Muammer Karaca, Toto Karaca Tiyatrosu’ ve İstanbul Tiyatrosu’nda çalıştığını söyleyerek, “Orada bir oyunda metres rolü için düşünmüşler beni. O yüzden sarışın olmamı istediler” dedi.

  • 3

    “Esmer metres olmaz, sarışın olman gerek” dedikleri için siyah saçlarını sarıya boyattığını söyleyen Avcı, “Ama iyi ki yapmışım. O gün ben tiyatroda sahneye bir çıktım, böyle bir alkış kıyamet yok. Alkışlar, fotoğraflar... Anlayacağın sarışın olunca benim yıldızım parladı” ifadesini kullandı.

  • 4

    “Ben kendi ekmeğimi yedim” diyen ünlü oyuncu, “Türkan Şoray’ın arkasında Rüçhan Adlı, Fatma Girik’in arkasında Memduh Ün, Filiz Akın’ın arkasında Türker İnanoğlu olmasaydı onlar da olmazdı. O paraları göremezlerdi. Benim arkamda kimse yoktu. Ben her şeyi kendim yaptım” şeklinde konuştu.

  • 5

    Bugünlerde dizi teklifleri aldığını söyleyen Avcı, “Dizilerin çalışma saatleri belli. Ben o şartlarda çalışamam. Zaten sağlığım da elvermez” dedi.

  • 6

    82 yaşındaki oyuncu, “Bir daha dünyaya gelsem yine sinemacı olurum. Yine aynı yoldan yürür, her günüme şükrederdim” ifadesini kullandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız