Tarkan'dan 'Cumhuriyet Bayramı' mesajı

Türkiye Cumhuriyeti’nin 93’üncü kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında megastar Tarkan, Expo 2016 Antalya’da konser verdi.

Haberler DHA 30.10.2016 - 10:32 Son Güncelleme : 30.10.2016 - 10:41

  • 1

    29 EKİM'E ÖZEL KONSER

    ‘Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya’ oluşturmak mottosuyla açılan Expo 2016 Antalya’da bugün gerçekleşecek resmi kapanış öncesi Tarkan’ın dün akşam verdiği 29 Ekim konserini binlerce kişi izledi. Expo 2016 Antalya Kır Aktivite alanını tıklım tıklım dolduran ziyaretçiler, Tarkan’ın sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşadı.
  • 2

    İZLEYİCİLERİ SELAMLADI

    ‘Cuppa’ isimli şarkısıyla konserine başlayan Tarkan’a kalabalık hep bir ağızdan eşlik etti. Megastar, sahneyi baştan sona gezerek sevenlerini selamladı.
  • 3

    "ÇOK KIYAK BİR FİNAL YAPACAĞIZ"

    Expo 2016’da üçüncü konserini veren 44 yaşındaki Tarkan, “Expo konserlerinin sonuncusu bu gece ve galiba çok kıyak bir final yapacağız. Şahane bir final olacak. Muhteşem bir kalabalık. Muhteşem bir enerji” diyerek sevenlerine seslendi.
  • 4

    "ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK BAYRAMI BUGÜN"

    Megastar Tarkan Cumhuriyet Bayramı'nı ise şu sözlerle kutladı: “Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun. Bence milletimizin, ülkemizin en büyük bayramı bugün. Sımsıkı sarılmamız lazım Cumhuriyet Bayramı'mıza... Cumhuriyete, demokrasiye, ülkemiz için eşitliğe, el birliğiyle güzel günlere.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız