Tolgahan Sayışman: Daha önce film sahnesinde bunu yaşamıştım

İlk bebeklerini kucaklarına alan Almeda Abazi Sayışman ile Tolgahan Sayışman çifti doğum sonrası ilk kez konuştu. Almeda Abazi, “Kucağıma ilk aldığımda Tolgahan’ı doğurdum sandım” derken Tolgahan Sayışman ise "Daha önce film sahnesinde bunu yaşamıştım ama oradaki gibi değilmiş. Bütün kadınlara ve annelere saygım bir kez daha arttı" ifadelerini kullandı.

Haberler 08.05.2019 - 14:42

  • 1
    Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Almeda Abazi Sayışman, oğlu Efehan’ın eşi Tolgahan Sayışman’a benzerliğini, “Kucağıma ilk aldığımda Tolgahan’ı doğurdum sandım” sözleriyle anlattı.


  • 2
    Abazi, “Bebek kime benziyor?” sorusuna, “Ona, ‘Aaa bu sensin’ dedim. Sanki kucağıma küçük Tolgahan’ı verdiler. Ziyarete gelenler de aynı şeyi söyledi. Hatta kan grupları da aynı” cevabını verdi.


  • 3
    Çocuklarını sünnet ettirdiklerini de söyleyen Tolgahan Sayışman ise şu sözleri dile getirdi: “Zor bir doğum oldu. Çok şükür ikisi de çok iyiler. Müthiş bir tecrübeydi."


  • 4
    "Daha önce film sahnesinde bunu yaşamıştım ama oradaki gibi değilmiş. Bütün kadınlara ve annelere saygım bir kez daha arttı”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız