Tuba Büyüküstün'den eleştirilere yanıt: Ben size ayna olmayı kabul ediyorum

Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen ile tatildeki samimi pozlarını eleştirenlere yanıt verdi. Büyüküstün, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum" dedi.

Haberler 31.07.2018 - 10:45

  • 1
    Son olarak Cesur ve Güzel dizisiyle ekranlarda boy gösteren Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen ile tatil yaptığı sırada verdiği romantik pozları magazin gündemine damga vurmuştu. 
  • 2
    Deniz kenarında güneşlenen iki sevgilinin objektiflere samimi poz vermesi sonrasında Büyüküstün'ün ailesiyle ufak bir kriz yaşadığı iddia edilmişti.
  • 3
    36 yaşındaki Büyüküstün'ün bu pozlarına sosyal medyadan da çok sayıda eleştiri gelmişti. Ünlü oyuncu bu eleştirilere instagram'dan yaptığı paylaşımla isyan etti.
  • 4
    Büyüküstün şu açıklamayı yaptı: "Sevgili insanlar, yargılamayi çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi olduğunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? Daha başarılı? Daha iyi bir eş? Daha iyi bir çocuk? Daha iyi bir ebeveyn? Daha önemli ya da saygıdeğer? Olduğunuzdan daha mı günahsız hissetmenizi sağlıyor? Bu hayatta daha mı mutlu oluyorsunuz? O zaman lütfen devam edin. Ben size ayna olmayı kabul ediyorum"
  • 5
    Öte yandan Büyüküstün’ün sevgilisi Evirgen’i Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yıldızı Bade İşçil’den kıskandığı, çiftin bu yüzden tartıştığı da öne sürüldü.
  • 6
    Sıla’nın Harbiye konserine giden ikiliden Evirgen protokolde oturan Bade İşçil ile samimi bir sohbete daldı. Büyüküstün, sevgilisi ile Bade İşçil arasındaki yakınlıktan rahatsız oldu. Konser arasında yerlerinden kalkıp bir köşede hararetli şekilde tartıştılar. Evirgen gecenin sonunda İşçil’e “İyi akşamlar” bile diyemeden Harbiye’den ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız