Ufuk Özkan yeni dizisini anlattı

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Haberler 08.09.2016 - 12:15 Son Güncelleme : 08.09.2016 - 12:43

  • 1

    'HAYAT BAZEN TATLIDIR'

    “Geniş Aile” dizisiyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan, Star TV’de yayınlanacak ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ adlı yeni dizide, Birce Akalay ve Kanbolat Görken Aslan’la birlikte başrolleri paylaşıyor. Oyuncular diziyle ilgili ntv.comtr'ye ipuçları verdi.

    Haber: Batuhan DURMUŞ

  • 2

    ÖĞRENCİLERİN PROBLEMLERİ

    Yeni dönemde Star TV’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı okul dizisinde rol alacak olan Ufuk Özkan, senaryosunu Gani Müjde’nin yazdığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın üstlendiği dizinin konusunu şöyle anlattı: “Okul içindeki öğrencilerin yaşadığı problemler, mutlulukların yanı sıra okul içindeki öğretmenler arasında komik ilişkiler, sürtüşmeler hem güldürecek hem de öğrenciler ve aileleri kendi yaşadıklarını bu dizinin içinde görebilecekler.”

  • 3

    OKUL MÜDÜRÜNÜ OYNAYACAK

    Dizide okul müdürü rolünü üstlenen Özkan, “Bu müdür, okulun kantinine bir şekilde ortak olan bir müdür. Kaşarı yok denilecek kadar ince kestiren, biraz cimri, aynı takım elbiseyi belki bir ay boyunca giyen ama sadece gömleklerin rengini değiştiren bir müdür. Hin, saf ve komik bir müdür. Aynı zamanda okulun bahçesini otopark olarak kullanabilecek kadar tuaf bir adam” şeklinde konuştu.

     

  • 4

    İZLEYİCİYİ GÜZEL BİR İŞ BEKLİYOR

    Yeni diziye gençlerin yoğun ilgisi olacağını söyleyen Özkan, “Bu işlere çok büyük yatırımlar yapılıyor. Ben karşılığını beklentinin çok üzerinde alacağını düşünüyorum. Her şeyi sahada, dizi yayınlandıktan sonra göreceğiz. Oyuncu olarak ben duamı dürüst diliyorum. Gerisini sevenlerimize bırakıyorum. İnşallah onlar da bizi bırakmazlarsa, bizi severlerse çok güzel bir iş onları bekliyor” dedi.
  • 5

    'GENİŞ AİLE 2' GELİYOR

    Star TV’de 'Ben Bilmem Eşim Bilir' isimli programın sunuculuğunu da üstelenen 41 yaşındaki Özkan, 'Geniş Aile' filminin ikincisinin çekildiğini ve yakında sinema seyircisiyle buluşacağını söyledi.

  • 6

    GÖRKEM ARSLAN

    'Poyraz Karayel' dizisinde canlandırdığı Sefer karakteriyle şöhreti yakalayan Kanbolat Görkem Arslan da 'Hayat Bazen Tatlıdır' adlı yeni diziyle yeniden ekranlara dönüyor.

  • 7

    İDEALİST BİR ÖĞRETMENİN DÜNYASI

    Arslan, dizi hakkında şunları söyledi: "Dizimiz idealist bir öğretmenin dünyası, onun öğrencileri ve hayatta yaşadığı zorluklara karşı mücadelesini konu alıyor." 

  • 8

    İHTİRASLI BİR İŞADAMI

    "Ben de ihtiraslı bir işadamını oynuyorum. Zamanında birtakım sıkıntılardan dolayı karısını kaybetmiş biri. Onun da bir çocuğu var ve çocuğunun öğretmeniyle tanışıyor, aralarında ilk başta plotonik bir aşk başlıyor. Bunun neye dönşeceğini dizi ilerlediğinde hep beraber göreceğiz.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız