Uğur Yücel: İçimdeki gençle dövüşüyorum ama o beni yeniyor

‘İçerde’ dizisinde canlandırdığı Kudret karakteriyle beğeni toplayan Uğur Yücel, “Kendini genç zanneden huysuz ihtiyar oldum. İçimdeki gençle dövüşüyorum ama o beni yeniyor” dedi.

Haberler 16.04.2017 - 11:06

  • 1

    ‘İçerde’ dizisinde Kudret karakterini canlandıran Uğur Yücel, “Ben hayattan bana çarpanlarla ilgilendim. Besini oradan aldım. Son yıllarda ‘Rahvan gitsin’ diyorum” dese de “Hadi söyleyeyim, tutamıyorum kendimi; son yıllarda çok kırgınım kendime, bir türlü gönlümü okşayamıyorum. Kendini genç zanneden huysuz ihtiyar oldum. İçimdeki gençle dövüşüyorum ama o beni yeniyor” ifadesini kullandı.

  • 2

    Usta oyuncu, Habertürk’e verdiği röportajda, iyi yaşamı şöyle tarif ett:

    “Benim için yaşam denizin üzerinde olmaktır. Yelken açmak, müzik, kitap, sinema. Daha ne olsun?”

  • 3

    Çocukken en sevdiği oyunun “hayal oyunu” olduğunu söyleyen Yücel, “Çocukları toplayıp ‘film seçmece’ oynamayı çok severdim ama bir türlü çekemedik işte” dedi.

  • 4

    “Geçmiş hep iç cebimdedir, arada kapağını açıp içerim” diyen Yücel, “Esrarengizdir geçmiş. Güzel bir kadın esansıdır misal. Burnumda tüter” ifadesini kullandı.

  • 5

    “Eski eşyalar, eski fotoğraflar çocukluğumdan beri beraberimdedir” diyen Yücel, “Antikacıya gidip 1-2 saat oturmalı insan her hafta. Çıkarken en azından minik bir şey almalı. İyi gelir, zihin açar, ilham verir” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız