Ünlü annelerin aşermeleri

Kimi oyuncu kimi şarkıcı kimi de manken… İşte Hollywood’un ünlü annelerinin hamileyken sirkeden organik balkabağı aromalı dövme dondurmaya, turşudan şekerlemelere kadar çeşit çeşit aşermeleri…

Haberler 21.07.2017 - 08:55

  • 1

    Blake Lively 


    Beş yıl önce oyuncu Ryan Reynolds’la nikah masasına oturan Blake Lively, iki yaşındaki kızı James’e hamileyken özel yapım tatlılar aşerdiğini açıklamıştı. Aktrisin canı bir gece organik balkabağı aromalı dövme dondurma ve küçük bir tabak turşu istemiş.

  • 2
    Adriana Lima 

    Victoria’s Secret’ın kıdemli meleklerinden Adriana Lima, ilk çocuğuna hamileyken sürekli Alkol tüketme ihtiyacı hissetmiş. People dergisine açıklama yapan manken, normalde alkolü sevmeyerek kullanmadığını, bebek beklerken de bu durum tehlikeli olduğu için zor bir süreçten geçtiğini ifade etmişti.
  • 3
    Natalie Portman / Sirkeli hamilelik

    İsrailli oyuncu Natalie Portman, 2012 yılında Benjamin Millepied’le dünyaevine girdi. Altı yaşındaki oğlunun ardından geçtiğimiz mart ayında kızını kucağına alan Oscar ödüllü oyuncu, hamileyken sürekli sirke içtiğini söylemişti.
  • 4
    Kourtney Kardashian 
    Üç çocuk annesi Kourtney Kardashian, son hamileliğinde her gece yatmadan önce bir simit çeşidi olan bagel yediğini itiraf etmişti. Bir internet sitesine konuşan reality yıldızı, özellikle yabanmersinli bagelları krem peynir ve jöleyle tükettiğini
    açıklamıştı.
  • 5
    Adele / Yöresel yemek

    Bir çocuk annesi Adele, Closer dergisine verdiği bir röportajda oğlu Angelo’yu 2012 yılında kucağına almadan önce neredeyse her gün patates püresi ve kıymayla yapılan bir İngiliz yemeği olan ‘shepherd’s pie’ yediğini anlatmıştı.
  • 6
    Alicia Keys

    2010 yılında müzik yapımcısı Swizz Beatz’la dünyaevine giren Alicia Keys, altı ve üç yaşında iki erkek çocuk sahibi. İkinci oğlu Genesis’e hamileyken bir dergiye konuşan şarkıcı, “Kızarmış meyve aşeriyordum. Kulağa çılgınca gelebilir ama mangalda muz yapıyordum” açıklamasını yapmıştı.
  • 7
    Jessica Simpson 

    İki çocuk annesi Jessica Simpson, 2012 yılında kucağına kızı Maxwell’i aldı. Doğumdan hemen önce bir röportaj veren şarkıcı, “Hamileyken çocukluğumda yediğim her şeyden canım istiyordu. Hepsi de şekerleme türü şeylerdi” diye konuşmuştu.
  • 8
    Behati Prinsloo

    Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine’le evli olan manken Behati Prinsloo, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini kucağına aldı. Kızı Dusty Rose’a hamileyken bir TV programına katılan Prinsloo, sürekli karpuz yediğini söylemişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız