Vücut için huzurlu bir kaçamak

Vücudun yenilenmesini ve rahatlamasını sağlayan masaj, hem bedeni hem de ruhu dinlendirerek güne huzur katıyor. Son dönemde klasik masajların yerini yeni masaj çeşitleri almaya başladı.

Haberler 24.12.2012 - 11:01

  • 1

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Vücudun yenilenmesini ve rahatlamasını sağlayan masaj, hem bedeni hem de ruhu dinlendirerek güne huzur katıyor. Son dönemde İsveç ve Thai gibi klasik masajların yerini yeni masaj çeşitleri almaya başladı. Bamboo Miracle, Flower Petal ve Crystal bunlardan birkaçı...
  • 2

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Bamboo Miracle:

    Şans getirdiğine inanılan bambu çubuklarının ritmik hareketleriyle uygulanan 'Bamboo Miracle' masajı, ayak parmaklarının ucundan başlayıp saç diplerine kadar devam ediyor, tüm yorgunluğun ve gerginliğin atılmasına yardımcı oluyor.

    Tüm vücuda uygulanan baskılı dokunuşlarla başlayan masaj özel yağların uygulanmasının ardından ısıtılmış 11 farklı bambu çubuğunun ritmik hareketleriyle devam ediyor. 'Bamboo Miracle', yüze yapılan masajla sona eriyor.
  • 3

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Rainforest:

    Yağmur ormanlarından esinlenilerek oluşturulmuş Rainforest masajı tüm vücuda uygulanıyor.

    Sandal ağacı yağı, egzotik ve yatıştırıcı kokusu, yenileyici ve besleyici özellikleriyle vücuda aynı etkiyi yapıyor. Cildin canlı ve parlak bir görünüme ulaşmasına yardımcı oluyor.
  • 4

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Executive Escape:

    Executive Escape masajı, yeni iş gününe hazırlanmak için enerji depolamak ya da keyifli bir mola vermek için.

    Masaja başlamadan önce ayak yıkama seremonisi ile masaja hazırlık sağlanıyor. Ayak masajı beden yorgunluğundan, baş masajı ise zihin yorgunluğundan uzaklaşmayı sağlıyor.
  • 5

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Flower Petal:

    Ilık yağlar ve gül yaprakları kullanılarak uygulanan masajda gülün kişiyi rahatlatan etkisinden yararlanılıyor.
  • 6

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Oriental Dry:

    Vücudu toksinlerden arındırmaya, ruh ve beden bütünlüğü sağlamaya yardımcı olan bu masaj parmak uçları ile uygulanıyor. Gevşetici terapi özelliğine sahip masajda herhangi bir yağ kullanılmıyor.
  • 7

    Vücut için huzurlu bir kaçamak

    Crystal:

    Kristal taşlarla uygulanan bu masaj, enerji akışını dengelemeye yardımcı olarak, 4 farklı teknikte, Shiatsu, Swedish, Thai ve Lomi Lomi masajları ile pozitif enerjinin açığa çıkmasına destek oluyor.

    Belirli noktalara yerleştirilen bu taşlar, stresi yok etmeye, bedendeki enerji düğümlerini ve negatif enerjiyi temizlemeye yardımcı oluyor.

    Crystal masajında ellerin ve kristalin gücü birleşiyor. Masaj, vücudun tüm gerginliğini atmasını; beden ve ruhun denge ve ahenk içerisinde olmasını sağlıyor. Sanda SPA yetkilileri, bu masajın özellikle baş ve sırtta oluşan ağrıları giderdiğini belirtiyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız