Menajerimi Ara’nın Beren'i Yaprak Medine: Hayatta içtenlikle istediğimiz her şey bizi buluyor

Star TV'nin yeni dizisi Menajerimi Ara’nın Beren'i Yaprak Medine diziyi ve bilinmeyenlerini anlattı. Hemşirelik okuduğunu dile getiren Medine, "Üç sene kadar hastanede çalıştım. Son dönemlerde modellik yapmaya başladım, birkaç reklam filminde yer aldım. Bu reklamlar arasından birini, menajerliğimi yapan RA Entertainment izlemiş ve bana ulaştı. Böylelikle bol çalışmalı bir tempoya girdik. Birlikte attığımız adımlarla bugüne kadar geldik. Hayatta içtenlikle istediğimiz her şey zaman tanımadan bizi buluyor, şimdiye kadar yaşadığım her şey bana bunu gösterdi" ifadelerini kullandı. 

Haberler ntv.com.tr 29.09.2020 - 06:47

  • 1

    Dünyaca ünlü bir dizi uyarlaması olan ‘Menajerimi Ara’da bir oyuncuyu canlandıracağınızı öğrendiğinizde neler düşünmüş, neler hissetmiştiniz?

    - Dizinin Fransız versiyonunu izlediğimde bir seyirci olarak kendimi onların ‘ailesinin’ içinde hissetmiştim zaten. İlk işimde Ay Yapım’la birlikte Ali Bilgin-Elif Turgay-Mehmet Can Bindal gibi başarılı yönetmenlerle çalışacak olmak ve müthiş bir oyuncu kadrosuna sahip olması eklenince çok fazla heyecanlanmıştım ve gerçekleştiğine sete başlayana kadar inanamamıştım.

     

  • 2

    Beren’in dünyasını bir de sizden dinleyebilir miyiz?  

    - Beren yetiştirilme tarzından ve çocukluk travmalarından dolayı çok dürtüsel ve korkuları tarafından kontrol edilen bir çocuk aslında. Babasının dünyasından ve gücünden dolayı içten içe kendini kanıtlamak gibi bir isteği var. Ancak çoğu zaman kaybetme korkusu tarafından yönetilip hedefinin dışında tavırlar sergileyebiliyor. En büyük isteği de anlaşılabilmek. Birilerinin yargısız, gerçek Beren’i görebilmesini sağlamak.

     

  • 3

    Beren’e kariyeri ile ilgili bir tavsiye verecek olsaydı oyuncu Yaprak ona ne söylerdi?

    - Korkularını, sevgini, komplekslerini, oyunculuğunun dışında tut. Onlardan kurtulmadan gerçekten başarılı bir oyuncu olamazsın. Ki sen zaten yeterli eğitime, algıya, yeteneğe sahipsin ama bunların seni körelttiğinin farkına varmalısın.

     

  • 4

    Hem usta oyuncuların hem de genç oyuncuların yer aldığı çok kalabalık bir kadronuz var. Nasıl geçiyor set günleri? Set aralarında en çok kime gülüyorsunuz?

    - Sette hem çok eğleniyoruz hem de çok tecrübeli isimlerle çalışıyor olmanın büyük bir artısı olarak onlardan çok fazla şey öğreniyorum. Özellikle Barış Falay’ın bu süreçte bana katkısı gerçekten çok büyük. En çok kime güldüğümü kesinlikle seçemem çünkü hepimiz birbirimizle çok güzel bağlar kurduk. Oyuncular-saç- makyaj- kostüm-idari ekipler herkes işlerinin en iyi isimleri. Ben hala bu kadar müthiş bir ekiple birlikte olduğuma zaman zaman inanamıyorum.

     

  • 5

    Siz oyuncu olmaya nasıl karar vermiştiniz? Hikayenizi sizden dinleyebilir miyiz?

    - Oyuncu olmaya karar verdiğimde ortaokula gidiyordum ama bir şekilde olaylar beni başka bir dünyaya itti. Hemşirelik okudum ve üç sene kadar hastanede çalıştım. Son dönemlerde modellik yapmaya başladım, birkaç reklam filminde yer aldım. Bu reklamlar arasından birini, menajerliğimi yapan RA Entertainment izlemiş ve bana ulaştı. Böylelikle bol çalışmalı bir tempoya girdik. Birlikte attığımız adımlarla bugüne kadar geldik. Hayatta içtenlikle istediğimiz her şey zaman tanımadan bizi buluyor, şimdiye kadar yaşadığım her şey bana bunu gösterdi.

     

  • 6

    Bu sezon için ‘Menajerimi Ara’ dışında sinemada ya da tiyatroda farklı projeleriniz var mı?

    - Kısa süre önce Yarım Kalan Aşklar dizimiz yayınlandı. Gelecekte ne olacağını ben de heyecanla bekliyorum. Umarım her şey hayallerimin ötesinde olur.

  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız