Zayn Malik ile Gigi Hadid'in ayrılığında anne Yolanda Hadid ayrıntıları  

ABD'li model Gigi Hadid ile Zayn Malik 6 yıllık ilişkilerini noktaladılarını duyurmalarının ardından yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Yıldız modelin annesi Yolanda Hadid, Malik'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmesinin ardından Malik'in uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı.   

Haberler 30.10.2021 - 13:27 Son Güncelleme : 30.10.2021 - 13:34

  • 1
    Zayn Malik ile Yolanda Hadid arasındaki kavga geçtiğimiz ay Gigi Hadid'in iş için evden uzakta olduğu bir sırada gerçekleşti.


  • 2
    People ve TMZ'de yer alan haberlere göre; Malik, Hadid ile birlikte yaşadığı evde kızları Khai'ye bakıyordu. Hadid'in annesi Yolanda da kızı ve Malik'in birlikte yaşadığı eve gitti. Fakat Malik, onun eve davetsiz gelmesini kabul etmedi ve ikili arasında bir tartışma başladı.


  • 3
    Mahkeme belgelerinde yer alan iddialara göre; Malik, Yolanda Hadid'i iterek küfürler etti ve sert bir şekilde bağırarak kızından uzak durmasını ve evinden çıkıp gitmesini istedi. Bütün bu olaylar sırasında evde bir de güvenlik görevlisi bulunuyordu.


  • 4
    Malik bu olaydan sonra denetimli serbestlik ve uzaklaştırmayla cezalandırıldı. Öfke yönetimi kursuna gönderildi.


  • 5
    Malik ile Yolanda Hadid arasında yaşanan olay sırasında evde bulunan güvenlik görevlisine de uzaklaştırma kararı çıkarıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız