Zenginlerin yatak odaları

Süper zenginler ve gösteri dünyasının ünlü isimlerinin uyuduğu gösterişli yatak odaları...

Haberler 04.02.2014 - 10:54

  • 1

    Zenginlerin yatak odaları

    Süper zenginler ve gösteri dünyasının ünlü isimlerinin uyuduğu gösterişli yatak odaları...

    Kaynak: cnbce.com
  • 2

    Los Angeles'ın en ünlüsü

    Los Angeles'ın en zengin muhitlerinden The Oaks'ta yer alan süper evin, bir de süper yatak odası bulunuyor. Mimari dünyasının en ünlü isimlerinden ABD'li Frank Lloyd Wright'ın oğlunun tasarladığı bu yatak odasında, Diane Keaton, Leonard Bernstein ve Christina Ricci'nin kaldığı biliniyor. Bu yatak odasının olduğu evin fiyatıysa 4 milyon dolar.
  • 3

    Tommy Hilfiger'ın çatı katı

    Tommy Hilfiger'ın Plaza Hotel'deki çatı katında yer alan yatak odası, markanın ürünlerinde yer alan canlı renklerin tersi şekilde oldukça sade bir tasarıma sahip. Central Park'a bakan çatı katının fiyatının 80 milyon doların üzerinde olduğu belirtildi.
  • 4

    5.Cadde 817 numara

    New York sosyetesinin en önemli isimlerinden Sale Johnson'nın yatak odası eşsiz Central Park manzarasıyla en imrenilen yatak odalarından biri.
  • 5

    Great Gatsby evi

    Long Island'da1920'li yıllarda sosyetenin en büyük partilerine ev sahipliği yapmış olan bir malikanede yer alan yatak odası, Great Gatsby'nin yazıldığı yıllardan bu yana kullanılıyor. 10 milyon dolara evi satın alıp, tarihe tanıklık edilebiliyor.
  • 6

    Miami'de uyanmak

    Miami's Biscayne Gölü'nde 17,5 milyon dolar değerindeki bir evde yer alan bu yatak odasında yatak örtüsü 80 bin dolar değerinde ve özel bir deriden üretildi. Yatak odasında bulunan eşyaların toplam değeri 1 milyon doların üzerinde.
  • 7

    Aspen manzarası

    ABD'nin ünlü kayak merkezi Aspen yakınlarında yer alan bir malikanenin yatak odası eşsiz Rocky Dağları manzarasına sahip. Four Peaks Ranch bölgesinde yer alan evin değeriyse 65 milyon dolar.
  • 8

    Versace malikanesi

    Versace markasının kurucusu Gianni Versace'nin sarayında yer alan yatak odası, bugüne kadar sayısız kişiye ev sahipliği yaptı. Bina da birçok kez el değiştirdi. Miami'de yer alan saray ünlü şarkıcı Madonna da kalıyor. Binanın değerinin 4,15 milyon dolar olduğu belirtildi. Bina son olarak Donald Trump'a karşı açık artırmada kazanan Jordache Enterprises şirketinin eline geçti.
  • 9

    Nirvana

    Dünyanın en ünlü mimarlarından Angela Danadjieva'nın yatak odası. Danadjieva, 11,8 milyon dolarlık malikanesinde yatak odasını kendisi tasarladı.
  • 10

    Pembe saray

    San Francisco'da yüzyılı aşkın bir süredir yer alan tarihi bir malikanenin yatak odası, var olduğu günden bu yana büyük partilerden sonra dinlenme yeri olarak kullanılıyor. Malikanenin baş döndürücü bir balkon manzarası bulunuyor. Binanın değeri 24,8 milyon dolar.
  • 11

    Fairmont Otel

    San Francisco'nun en gözde otellerinden Fairmont Otel'in sadece VIP müşterilere verilen çatı katındaki bu yatak odası, bugüne kadar birbirinden ünlü kişilere ev sahipliği yaptı. 1960'lı yıllarda ABD'nin eski başkanlarından John F. Kennedy'nin Marilyn Monroe ile burada bir gece kaldığı iddia ediliyor. Odanın geceliği 15 bin dolar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız