Kicherer E 50 Coupe

Mercedes-Benz E500’ü temel alan otomobil revize edilmiş bir elektronik kontrol ünitesi modülü ve spor egzoz sistemine sahip.

Haberler 11.03.2010 - 18:14

Yeni elektronik kontrol ünitesi ile V8 standarta göre 43 bg ve 20 Nm artışla 430 beygir güç ve 550 Nm tork üretiyor. Kicherer performans verilerini açıklamadıysa da, E 50’nin 250 km/s’nin üzerinde bir azami hızı olduğunu belirtti.

E 50 tarz bakımından karbon fiber bir ‘Kicherer Performans Serisi’ paketi barındırıyor. Bir ön uç spoiler’ı, farklı stilde yan etekler, arka difüzer, özel ayna yuvaları ve 2 çıtalı spor ızgara içeriyor. Şirket araca ayrıca 20 inçlik RS-1 jantlar ve yüksek performanslı altı pistonlu kaliperlere ve karbon kompozit disklere sahip bir fren sistemi de eklemiş.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız