Maserati’nin en hızlı üstü açığı

İtalyan lüks spor otomobili markası en spor üstü açılır versiyonunu duyurdu: GranCabrio Sport.

Haberler 21.02.2011 - 16:15

Maserati’ye göre gelecek hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda halka tanıtılacak GranCabrio Sport “GranTurismo S’nin ve Quattroporte GT S’nin yanında duracak daha dik kafalı bir model eklemek için” tasarlanmış.

Şirket fazla teknik ayrıntı açıklamadı, ama otomobilin GranCabrio’nun 4,7 litrelik V8 motorunun “daha hassas” bir versiyonunu kullanacağını söyledi.

Bu otomobilin 450 bg’lik GranTurismo MC Stradale ile aynı özelliklere sahip bir motor kullanacağı anlamına gelebilir, zira normal GranCabrio zaten GranTurismo S’de kullanılan motorun daha güçlü bir versiyonuna sahip.

GranCabrio Sport, ZF’nin altı vitesli otomatik şanzımanını kullanıyor. Bu şanzıman Quattroporte Sport GT S’de de kullanılan, daha hızlı vites değişimleri sağlayan bir yazılım versiyonu kullanıyor. Otomobilin Skyhook süspansiyon sistemi ve fren diskleri de güncellenmiş.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız