"Porsche Macan Audi Q5’e göre tamamen farklı"

Porsche’nin Ar-Ge şefi Porsche Macan’ın temel aldığı Audi Q5’ten tamamen farklı dinamik özelliklere sahip olacağını söyledi.

Haberler 22.10.2012 - 13:15

Wolfgang Hatz gelecek yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılması planlanan Macan’ın “Porsche şapkası giydirilmiş bir Q5 olmadığını” söyledi.

Hatz şöyle devam etti: “Her şey değiştirildi. Motorlar, şanzımanlar, süspansiyonları – her şey yeni. Audi yaptıklarımıza inanamayacak.”

Wolfgang Hatz, Audi’nin Macan’ın kendi satışlarını çalacağından korkmasına gerek olmadığını, zira iki aracın müşterilerinin çok farklı olacağını sözlerine ekledi.

Hatz Macan’ın dört silindirli motor ile donatılan ilk modern Porsche olacağını da teyit ederek, “Başlangıçta değil, ama orta ve uzun vadede kesinlikle dört silindirli motorlar olacak” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız