Yeryüzü Doktorları'ndan yardım çağrısı

Yeryüzü Doktorları, Filipinler’de yaşanan Haiyan Tayfunu’ndan etkilenen afetzedelere yardım için gönüllüleri ve bağışçılarına çağrıda bulundu.

Haberler 15.11.2013 - 13:46

Yeryüzü Doktorları, Filipinler’de yaşanan Haiyan Tayfunu’ndan etkilenen afetzedelere sağlık yardımı götürmek amacıyla bölgedeki hastanelerde çalışacak bir Gönüllü Sağlık Ekibi kuruyor. Yeryüzü Doktorları bu doğrultuda, bölgede bulunan sahra hastaneleri, sağlık merkezleri ve hastanelerde gönüllü olarak çalışmak isteyenlere çağrıda bulundu.

Organize edilecek gönüllü sağlık ekibi, çocuk hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, dâhiliye uzmanları ile aile hekimi, pratisyen hekim ve hemşirelerden oluşacak.

Görev yapacak gönüllülerin ulaşım, konaklama, yemek masrafları ile gerekli ilaç ve tıbbi malzemeler açılan kampanyayla toplanacak bağışlarla karşılanacak. Haydi, Filipinlilere Yardıma! sloganıyla açılan kampanyaya hakkında daha fazla bilgi için www.yeryuzudoktorlari.org adresi ziyaret edilebilir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız