Ölümlü Dünya yeniden vizyona giriyor

'Ölümlü Dünya' filmi yoğun istek üzerine 11 Mayıs Cuma, yeniden sinema seyircisiyle buluşuyor.

Haberler 10.05.2018 - 16:27

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ‘TAFF Pictures’ yapımı, iddialı komedi ve aksiyon filmi ‘Ölümlü Dünya’nın yeniden vizyona giriyor.

Filmi izleyemeyenlerden gelen yoğun talep üzerine 'TAFF Pictures', 'Ölümlü Dünya' filmini 11 Mayıs Cuma günü yeniden sinema seyircisiyle buluşturuyor. Yönetmen koltuğuna Ali Atay'ın oturduğu, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel'in kaleme aldığı ‘Ölümlü Dünya’ farklı hikayesi ve Mermer Ailesi büyük sırlarıyla bir kez daha izleyenleri güldürmeye hazırlanıyor.

KONUSU

Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda 'Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

ÖLÜMLÜ DÜNYA FRAGMANI - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız