Toplumsal hafızanın derinlikleri (Unutmanın Eşiği)

Sanatçı Çağrı Saray, "Unutmanın Eşiği" başlıklı kişisel sergisinde süreklilik duygusunun kökünü mekanlarda arıyor. Saray ayrıca toplumsal hafızanın derinliklerine ve Türkiye’nin kolektif bellek mekanlarına odaklanıyor.

Haberler DHA 26.03.2017 - 17:09 Son Güncelleme : 26.03.2017 - 17:10

Pilot Galeri'de 8 Nisan'a kadar açık kalacak sergide Dolmabahçe Sarayı, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Resim Heykel Müzesi, AKM, Haydarpaşa Garı ve İstanbul'daki 3 Saat Kulesi Çağrı Saray’ın çalışmaları arasında yer alıyor.
Saray’ın çizimlerinde, hatırayı anıtsallaştıran hafızanın korunmasına yönelik bir çağrı ve kaybına vurgu yapan kesintili çizgiler yer alıyor.  Çağrı Saray, "Hafızayı koruma altına almak, geçmişe ait olan anları/mekanları şimdi’ye tekrar yerleştirir" diyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız