‘SALT-TUZ’ sergisine ünlü isimlerden destek

Türkiye’nin en önemli doğal miraslarından biri olan Tuz Gölü'nün yok olma tehlikesine ‘SALT-TUZ’ Sergisi ile dikkat çekiliyor.

Haberler 03.11.2016 - 12:07

Fotoğrafçı Salih Güler’in 10 yıl önce başlattığı, son üç yıldır pek çok usta ve amatör fotoğrafçının destek verdiği ‘SALT-TUZ’ Sergisi, Tuz Gölü’nün dünü ve bugününü gözler önüne seriyor. Dün açılışı yapılan segiye Y onca Lodi, Alper Saldıran ve Mustafa Alabora da katıldı.
Yonca Lodi
Salih Güler 10 yıl önce başlattığı, usta ve amatör fotoğrafçılardan ekibin 3 yıllık gözleminin ardından şekillenen sergide, Tuz Gölü’ndeki tehlikenin boyutuna dikkat çekiyor. Tuz Gölü’ndeki doğal yaşam ve insan eliyle yapılanlar, farklı zamanlarda çekim yapan fotoğrafçıların objektifinden izleyiciye yansıyor.

SALT-TUZ Sergisi, doğal mirasımıza dikkat çekerken geleceğimiz olan gençlerin eğitimine de kaynak sağlayacak. Sergiden elde edilecek gelirle, öğrencilere eğitim bursu sağlanacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız