A2 Ligi'nde zafer Gençlerbirliği'nin

Futbol A2 Ligi Türkiye Şampiyonası finalinde Gençlerbirliği, Ankaraspor'u 3-1 yenerek şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Haberler 27.05.2010 - 19:56

Yozgat'ta oynanan Futbol A2 Ligi Türkiye Şampiyonası finalinde Gençlerbirliği, Ankaraspor'u 3-1 yenerek mutlu sona ulaştı.

Bozok Stadı'nda oynanan maçtan galibiyetle ayrılan kırmızı-siyahlı ekibin futbolcuları, bitiş düdüğü ile birlikte misket oynadı. Daha sonra kupasını alan futbolcular, sahanın ortasında sevinç gösterileri yaparak kupa zaferini kutladılar.

GENÇLERBİRLİĞİ: 3 – ANKARASPOR: 1
Stat:
Bozok
Hakemler: İlker Coşkun, Özgür Ertem, Fahri Aksoy
Ankaraspor: Kadir, Şükrü, Abdullah, Mustafa, Emre (Dk. 46 İsmail), Orhan (Dk. 46 Alican), Yıldıray, Barış, Semih, Kemal, Serkan (Dk. 64 Muhammet)
Gençlerbirliği: Özkan, Erşah, Atilla, Kemal, Efşan, Kazım, Güney (Dk. 78 Osman), Caner (Dk. 89 Cem), Hasan (Dk. 88 Ahmet), Emre, Uğur
Goller: Dk. 22 Barış (Ankaraspor), Dk. 29 ve 32 Caner, Dk. 57 Efşan (Gençlerbirliği)
Sarı kartlar: Dk. 35 Kemal, Dk. 65 Mustafa, Dk. 85 Alican (Ankaraspor), Dk. 55 Kemal, Dk. 70 Caner, Dk. 78 Kazım (Gençlerbirliği)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız