Adriano medyaya tanıtıldı

Yaşadığı kişisel sorunların ardından Inter'le sözleşmesini fesh edip ülkesinin takımlarından Flamengo ile anlaşan Adriano, yeni formasıyla medyanın karşısına çıktı. Kırmızı siyahlı taraftar, 27 Yaşındaki futbolcuyu "imparatorun dönüşü" sloganıyla karşıladı.

Haberler Ntvspor 08.05.2009 - 09:52

İSTANBUL - Milli maçlar için gittiği Brezilya'dan dönmeyen Adriano, yaptığı açıklamada "futboldan soğuduğunu ve artık yeşil sahaya çıkmak istemediğini" açıklamıştı.

Alkol ve psikolojik sorunları nedeniyle daha önce de tedavi gören 27 yaşındaki futbolcu, Inter'le sözleşmesini fesh ettikten sonra kararını değiştirdi.

Flamengo ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Adriano, Inter'i kandırdığı yolundaki iddiaları reddetti.

Adriano, “ben hiç bir zaman futbolu bırakıyorum demedim, sadece biraz ara vereceğimi söyledim. Şimdi çok mutluyum, kendimi huzuru buldum. Arkadaşlarımla, ailemle ve çocuklarımla birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

Adriano, eski kulübü Inter'le sorun yaşamadığını da tekrarladı.

Adriano, “Inter'den ayrıldım çünkü kendimi kulüpte ve İtalya'da mutlu hissetmiyordum. Inter harika bir kulüp, benimle yakından ilgilendiler. Sadece kulüp değil, başkan, takım arkadaşlarım, taraftar herkes elinden geleni yaptı, ama sorun onlarla ilgili değildi” diye konuştu.

2001 yılında da Flamengo'da forma giyen Adriano, kırmızı siyahlı forma ile 46 maçta 12 gol atmayı başarmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız