Alişan'ın lisansı iptal edildi

Türkiye Futbol federasyonu Yönetim Kurulu, TFF 2. Lig ekiplerinden Tepecik Spor A.Ş. oyuncusu sanatçı Alişan Serkan’ın lisansını iptal etti.

Haberler 14.01.2010 - 20:19

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu İstanbul'da yaptığı toplantıda, TFF 2. Lig ekiplerinden Tepecikspor A.Ş. oyuncusu Alişan Serkan Tektaş'ın lisansının iptal edilmesine, Tepecikspor A.Ş. Kulübü Başkanı Temel Eyüpoğlu'nun Disiplin Talimatı'nın 45 ve 47. maddeleri uyarınca PFDK'ya sevk edilmesine karar verdi.

BİLAL AZİZ DOSYASI
Kayserispor oyuncusu Bilal Aziz Özer'in PFDK'ya sevk edildiği olayla bağlantısı olabilecek kişi ve kuruluşların araştırılması konusunun TFF Etik Kurulu tarafından incelenip değerlendirilmesini kararlaştırdı. Yönetim Kurulu bu sevki yaparken, Etik Kurulu Talimatı'nın Kurul'u olayla ilgili tek yetkili kılan 7. maddesini dikkate aldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız