Arda 18 kişilik kadroda

Turkcell Süper Lig'de bugün ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da, Arda Turan'dan sevindirici haber geldi.

Haberler 27.03.2010 - 13:53

Sakatlığı nedeniyle son Trabzonspor maçında forma giyemeyen ve sadece idmanın bir bölümünde takıma katılan milli futbolcunun, tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla çalıştığı açıklandı.

Arda'nın 18 kişilik maç kadrosuna alınacağı öğrenilirken ilk 11'de yer alıp almayacağı maç saatinde belli olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, derbi maçın hazırlıklarını basına kapalı yaptığı idmanla tamamladı.

Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların taktik ağırlıklı çalıştıkları bildirildi.

Uzun süreli sakatlığı bulunan Harry Kewell'ın, tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldığı açıklandı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız