Barcelona için Di Maria'ya onay çıktı!

Barcelona, öncelikli hedefi olan Coutinho ve Dembele transferi için yaşadığı zorluklar nedeniyle B Planı'na yöneldi. Gündemde Angel di Maria var...

Haberler Ntvspor 23.08.2017 - 19:38

İspanyol Sport Gazetesi'ne göre Barcelona, Di Maria'yı kadrosuna katmak üzere olduğunu yazdı.

Borussia Dortmund'da kadro dışı kalan Dembele'yi transfer etmek girişimlerini sürdüren Katalan ekibi görüşmelerin zora girmesiyle Arjantili yıldıza yöneldi. Haberde girişimlerin son saatlerde hız kazandığı belirtilirken, Paris Saint-Germain'in 50 milyon Euro karşılığında Di Maria'nın satışına onay verdiği aktarıldı.

Di Maria'nın da Arjantin Milii Takımı'ndan arkadaşı olan Lionel Messi ile birlikte oynamayı kabul ettiği yazıldı.

Di Maria, Real Madrid'de dört sezon geçirdikten sonra 2014 yazında Manchester United'a 75 milyon euro karşılığında imza atarak futbol tarihinin en büyük transferlerinden biri olmuştu. Premier Lig'de tutunamayan 29 yaşındaki oyuncu daha sonra 63 milyon euro'ya Paris ekibinin yolunu tutmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız