Beckenbauer: Favori olmaktan çıktık

Almanya Bundesliga'nın güçlü ekiplerinden Bayern Münih'in başkanı Franz Beckenbauer, takımının şampiyonluk için favori olmaktan çıktığını belirtti.

Haberler 18.02.2009 - 16:52

Alman futbolunun efsane ismi Beckenbauer, Bild gazetesindeki köşesinde, Bayern Münih'in Cumartesi günü deplasmanda Hertha Berlin'e 2-1 yenilmesinden sonra, Bavyera ekibinin şampiyonluk yarışını uzun süre sürdüremeyeceğini ifade etti.

Franz Beckenbauer, ''Sezonun ikinci yarısı başlarken, Bayern'in şampiyonluğa yürüyeceğine inanıyordum'' derken, kırmızı-beyazlıların son 3 maçta aldığı 2 yenilgiyle ''maalesef'' sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadığını belirtti.

Beckenbauer, bu şartlar altında Bayern'in Bundesliga şampiyonluğunda favori olmasının çok zor olduğunu ifade etti.

Öte yandan, Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoeness, İtalyan santrfor Luca Toni'nin aşil tendonundan sakatlandığın hatırlatarak, formsuzluğu ile eleştirilen Lukas Podolski'nin hafta sonu oynanacak FC Köln maçında kadroda yer alacağını açıkladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız