Beşiktaş - Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarının ilkini C grubunda Beşiktaş, Dortmund ile gerçekleştirecek. Borussia Dortmund'u ağırlayacak olan siyah beyazlı ekipte gözler Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi'nin üzerinde olacak.  Maçın ilk 11'leri belli oldu. Peki Beşiktaş - Borussia Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda? İ

Haberler ntv.com.tr 15.09.2021 - 18:35

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Ajax, Dortmund ve Sporting Lizbon ile C grubunda mücadele edecek.

Gruptaki ilk maçında kendi evinde Dortmund’u konuk edecek temsilcimiz galibiyet için sahada olacak.

Beşiktaş - Borussia Dortmund maçını İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Devler ligine güzel bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş, Dortmund maçı hazırlıklarına başladı.

BEŞİKTAŞ - DORTMUND MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Temsilcimizin gruplardaki ilk müsabakası 15 Eylül 2021 Çarşamba günü (bu akşam) saat 19.45’te başlayacak. Müsabaka Exxen ditijal platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

11'LER

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Montero, N'Sakala, Souza, Ghezzal, Pjanic, Atiba, Larin, Batshuayi

Borussia Dortmund: Kobel, Meuiner, Akanji, Hummels, Guerreiro, Bellingham, Dahoud, Brandt, Reus, Malen, Haaland

SERGEN YALÇIN'IN İLK ŞAMPİYONLAR LİGİ DENEYİMİ

Bu mücadele teknik direktör Sergen Yalçın için de bir ilk olacak.

Futbolculuğu döneminde Şampiyonlar Ligi'nde forma giyen Yalçın, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bu arenada boy gösterecek.

Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Welinton Souza, Cyle Larin ve Kenan Karaman da forma giymeleri halinde Sergen Yalçın'la birlikte ilk kez Şampiyonlar Ligi atmosferi yaşayacak.

GÖZLER PJANİC VE BATSHUAYİ'DE OLACAK

Karşılaşmada gözler, Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimler Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi'nin üzerinde olacak.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında ilk gol sevincini yaşayan Batshuayi ve aynı maçta ilk kez forma giyen Pjanic, oynanacak mücadelede siyah-beyazlı ekibin en önemli kozları arasında yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız