Beşiktaş zoru sevmiyor

Beşiktaş, bu sezon ligin ilk 6 sırasındaki takımlarla yaptığı maçlarda galibiyet yüzü göremedi. Oynadığı derbilerin tamamını kaybeden Beşiktaş, Sivasspor, Trabzonspor ve Bursaspor ile de ikişer kez berabere kaldı.

Haberler 04.05.2009 - 10:53

İSTANBUL - Derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek Turkcell Süper Lig'deki liderlik şansını tepen Beşiktaş, bu sezon zorluk derecesi yüksek maçlarda kötü performanslar sergiledi.

Siyah-beyazlılar, ligin ilk 6 sırasında yer alan Sivasspor, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe ile bu sezon yaptığı lig maçlarında galibiyet yüzü göremedi.

Zirvedeki rakipleriyle bugüne dek 9 maça çıkan ''Kara Kartallar'', bunların 3'ünü kaybederken, 6'sında ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Ligin ilk 6 sırasındaki takımlarla yaptığı maçlarda sadece 6 puan toplayabilen siyah-beyazlılar, 21 puan kaybetti. Beşiktaş, bu karşılaşmalarda 7 gol atarken, kalesinde ise 11 gol gördü.

DERBİLERİ KAYBETTİ
Beşiktaş, son yıllarda derbi maçlardaki başarısız performansını bu sezon da sürdürürken, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı 3 derbiyi de kaybetti.

Derbi galibiyetine hasret kalan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe'ye 2 maçta da 2-1 yenilirken, Galatasaray'a da ligin ilk yarısında 4-2 mağlup oldu.

''Kara Kartallar'', ligin 33. haftasında BJK İnönü Stadı'nda sezonun son derbisinde Galatasaray ile karşılaşacak.

ZİRVEDEKİ TAKIMLARLA MAÇLARI
Beşiktaş'ın bu sezon ligin ilk 6 sırasındaki takımlarla oynadığı maçlar ve sonuçları şöyle:

Beşiktaş-Sivasspor..: 1-1, 1-1
Beşiktaş-Trabzonspor: 0-0, 1-1
Beşiktaş-Galatasaray: 2-4
Beşiktaş-Fenerbahçe.: 1-2, 1-2
Beşikta-Bursaspor...: 0-0, 0-0

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız