Beşiktaşlı genç hentbolcu Kubilay Yılmaz yoğun bakımda

Marmaris'te trafik kazası geçiren Beşiktaş Mogaz'ın genç oyuncusu Kubilay Yılmaz, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Haberler Anadolu Ajansı 14.08.2016 - 22:22

Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı'nın genç oyuncusu Kubilay Yılmaz, Marmaris'te geçirdiği trafik kazası sonrası Isparta'da yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, Beşiktaş Mogaz'ın genç oyuncularından Kubilay Yılmaz'ın aile ziyareti sebebiyle bulunduğu Marmaris'ten dönüş yolunda trafik kazası geçirdiği belirtilerek, "Isparta Davraz Yaşam Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve kazadan itibaren bilinci kapalı olan Kubilay Yılmaz, yoğun bakımda hayata tutunma mücadelesi vermektedir. Genç sporcumuzun yaşadığı bu talihsiz kazanın üzüntüsü içindeyiz. Kubilay Yılmaz'a acil şifalar diliyor, en kısa sürede aramıza yeniden katılmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız