Beşiktaş'ta iki sakatlık

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nu ilk 2 sırada tamamlamayı garantileyen Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasındaki maçta gülen olmadı. Kartal'ın iki yeni transferi Opare ve Milosevic ise maçı tamamlayamadı.

Haberler Ntvspor 06.02.2015 - 11:09

Beşiktaş yedek ve genç oyunculardan kurulu 11 ile Çaykur Rizespor maçına ahaya çıktı. Siyah-beyazlı takımda, 7 as futbolcu 18 kişilik kadroda yer almadı.

Ligde pazar günü yine Çaykur Rizespor ile yapacağı maç nedeniyle 25 kişilik futbolcu kadrosuyla kente gelen siyah-beyazlı takımda, Tolga Zengin, Franco, Veli Kavlak, Hutchinson, Olcay Şahan, Sosa ve Demba Ba kadroda yer almadı.

3 YENİ TRANSFER 11'DE
Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen 3 oyuncu da ilk 11'de sahaya çıktı.

Teknik direktör Slaven Bilic, Tolgay Arsan, Opare ve Milosevic'i ilk 11'de sahaya sürdü.

YIRTIK VE KIRIK ŞÜPHESİ
38'inci dakikada Milosevic, 41'de ise Opare sakatlık geçirdi. İki oyuncu 42'de kenara alındı. Opare'de yırtık, Milosevic'te ise kırık şüphesi olduğu bildirildi

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız