Bursaspor'da Daum dönemi başladı

Ve Cristoph Daum yeniden Türkiye’de! Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi çalıştıran tecrübeli teknik adam, Bursaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daum, Türkçe olarak "Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Haberler 14.08.2013 - 20:51

Bursaspor Kulübü ile daha önce prensip anlaşmasına varan Alman Teknik Direktör Christoph Daum, iki yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde taraftarlara açık olarak düzenlenen imza töreninde konuşan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen, Bursaspor'u tercih ettiği için yönetim kurulu adına Daum'a teşekkür etti.

Daum ise Türkçe, "Burada olmaktan çok mutluyum" diyerek başladığı konuşmasını, Almanca sürdürdü.

'TÜRKİYE İKİNCİ VATANIM'
Yönetim ve taraftarlarla birliktelik sağlayarak elinden geldiğinin en iyisini yapacağına inandığını vurgulayan Daum, Türkiye'nin, ikinci vatanı olduğunu söyledi.

Anlaşma ve sözleşme sürecinin kısa sürdüğünü belirten Daum, "Sözleşmeyi sonuçlandırdıktan sonra üzerime düşen görev, en kısa sürede bilgileri toplayıp bir an evvel işime koyulmak olacak. Kısa zaman içinde topladığım bilgilerle değil, bundan sonra birlikte toplayacağımız bilgilerle yolumuza devam edeceğiz. Benden önceki teknik direktör arkadaşıma da bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim. Daha önce çalıştırdığım takımların başında çok kez Bursa Atatürk Stadı'nda maçlara çıktım. Yeşil-beyazlı taraftarların oluşturduğu atmosferi çok iyi biliyorum. Taraftarlardan aynı atmosferi yeniden görmek istiyorum. Camia olarak birlikte hareket edip bütün olmamız gerekiyor. İnsan, sırtını duvara dayar. Buraya geldim, sırtımı duvara dayıyorum ve o duvarın taraftarlar olduğunu hissediyorum" dedi.

Daum, prensip olarak anlatmaktan ziyade işini yapmaya çalıştığını dile getirdi. Lafı uzatmadan görevine, sahaya dönmek istediğini bildiren Daum, "Herkesin burada beni kalben karşıladığını görüyorum. Herkese teşekkür ederim. Söz veriyorum, elimden gelenin en iyisini Bursaspor'un başarısı için göstereceğim" ifadesini kullandı.

Daha sonra iki yıllık sözleşmeyi imzalayan Daum'a, törene katılan bir grup taraftar sevgi gösterisinde bulundu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız