Delgado'nun mukavelesi askıya alınıyor

Beşiktaş, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Arjantinli oyuncusu Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için TFF'ye başvuru yaptı. Teknik Direktör Mustafa Denizli de Delgado'nun konuya olumlu yaklaştığını söyledi.

Haberler Ntvspor 09.07.2009 - 12:23

Beşiktaş kulübü, yabancı kontenjanını boşaltmak için operasyon geçiren ve sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli olmayan Matias Delgado'nun sözleşmesini askıya almak için Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Hafta içinde karın kaslarındaki ağrıları nedeniyle İspanya'da operasyon geçiren ve uzun süre yeşil sahalardan uzak kalacağı bildirilen Delgado'nun sözleşmesini sağlık sorunları nedeniyle askıya almayı planlayan Beşiktaş'ın, bu şekilde yabancı kontenjanını boşaltmayı hedeflediği ileri sürüldü.

Daha önce Fenerbahçe'nin Appiah'ta uyguladığı yöntemin benzeri bir uygulama için harekete geçen siyah beyazlı kulübün, Arjantinli futbolcu için askı süresini 6 ay olarak belirlediği kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin Delgado'nun sağlık raporlarını önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu'na iletmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Delgado ile 1 Haziran 2009 tarihinde iki yıllık sözleşme yapmış ve Arjantinli futbolcunun sözleşmesini 31 Mayıs 2011'e kadar uzatmıştı.

DENİZLİ: DONDURABİLİRİZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli de, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurabileceklerini söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden Mustafa Denizli, bir gazetecinin ''Delgado'nun sözleşmesini geçici bir süre dondurmak için Federasyona başvurmuşsunuz? Bu konuda ne söyleyeceksiniz?'' sorusu üzerine, ''O denenebilir, ortak karar verme aşamasındayız'' dedi.

Delgado ile konuştuğunu belirten Denizli, ''Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu, 'kendisinden geldi' diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Şu anda 4 ay itibariyle istifade edemeyeceğiz bir futbolcunun, eğer öyle bir imkanı çıkarsa ortaya, niye istifade etmeyelim'' diye konuştu.

Mustafa Denizli, ''Delgado'nun sözleşmesi dondurulursa, onun yerine 10 numara pozisyonunda Gaziantepsporlu Tabata olabilir mi?'' şeklindeki bir soru üzerine de, ''Her ihtimal olabilir. Alternatif düşüncelerimiz içinde her şey olur ama önce şartların ortaya çıkması lazım. O da bugün yarın çıkar'' dedi.

SCHILDENFELD 1 YILLIĞINA STURM GRAZ'A KİRALANDI
Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Gordon Schildenfeld'i Avusturya'nın Sturm Graz takımına 1 yıllığına kiraladı.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz profesyonel futbolcusu Gordon Schildenfeld, Avusturya'nın Sturm Graz takımına, 1 yıllığına kiralanmıştır'' denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız