Djokovic ve Tsonga turnuvaya veda etti

ATP Rome Masters turnuvasının 6 gününde yapılan çeyrek final müsabakalarında,2 numaralı seribaşı  Djokovic ve 7 numaralı seribaşı Tsonga turnuvaya veda etti.

Haberler 01.05.2010 - 00:23

ROMA -  ''ATP Rome Masters'' turnuvasının 6 gününde yapılan çeyrek final müsabakalarında,2 numaralı seribaşı Djokovic ve 7 numaralı seribaşı Tsonga turnuvaya veda etti.

İtalya'nın başkenti Roma'da ''Foro Italico'' bölgesindeki toprak kortlarda düzenlenen, toplam 2 milyon 750 bin avro ödüllü ''ATP Rome Masters'' turnuvasının 6. gününde, çeyrek final maçları oynandı. Son yllarda toprak kortta ezici üstünlüğü bulunan İspanyollar, yarı finale 3 raket çıkardı.

Günün ilk maçında 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Merkez Kort'ta 6 numaralı seribaşı Fernando Verdasco ile karşılaştı. Mücadeleden 7-6(4), 3-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 galip ayrılan Verdasco, yarı finale yükselen ilk isim oldu.

Geçen yılın finalisti Novak Djokovic ise ''ATP Rome Masters''a, bu sene çeyrek finalde veda etti.

3 numaralı seribaşı İspanyol Rafael Nadal, İsviçreli Stanislas Wawrinka'yı 1 buçuk saat süren maçta, 6-4 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek, fazla zorlanmadan yarı finale yükselmesini bildi. Turnuvanın geçen yılki şampiyonu Nadal, final için 2. turda Federer'i eleyen Letonyalı Ernests Gulbis ile karşı karşıya gelecek.

Bir diğer çeyrek final maçında turnuvanın 7 numaralı seribaşı raketi Fransız Jo-Wilfred Tsonga ile 13 numaralı seribaşı David Ferrer kozlarını paylaştı. İspanyol raket, Tsonga'yı 6-4 ve 6-1'lik setlerl 2-0 mağlup etmeyi başardı. Adını yarı finale yazdıran Ferrer, yarı finalde vatandaşı 6 numaralı seribaşı Fernando Verdasco ile oynayacak.

Günün son çeyrek final maçında da Letonyalı Ernests Gulbis, İspanyol Feliciano Lopez ile mücadele etti. İlk seti oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı, Letonyalı raket, 7-6(6) ve 6-1'lik setlerle 2-0 kazanarak, adını yarı finale yazdırdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız