'Fatih Terim'in kararına saygı duyacağız'

Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Play-off'un seneye devam etmemesini dilediğini belirtti. Albayrak, Melo ve Riera için Fatih Terim'in vereceği karara saygı duyacaklarını söyledi.

Haberler Ntvspor 09.04.2012 - 21:03

Galatasaray Kulübü yöneticisi Abdürrahim Albayrak, NTV Spor’un sorularını yanıtladı.

Play-off’un seneye devam etmemesini dilediğini belirten Albayrak, Melo ve Riera için Fatih Terim’in vereceği karara saygı duyacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Final’i ve fikstürü değerlendiren Albayrak, "Süper Final’de bütün kulüplerimize başarılar diliyorum. 6 tana derbi oynanancak,herkesi sağduyuya davet ediyorum. Her şeyden önce derbilerin tribünlerde barış içinde geçmesini diliyorum. İnşallah milyonlarca kişinin izleyeceği derbilerden hiçkimsenin burnu kanamadan keyif almasını bekliyorum" dedi.

'PLAY-OFF’UN SENEYE DEVAM ETMEMESİNİ DİLİYORUM'
Play-off sisteminin seneye kesinlikle devam etmemesini istediklerini belirten Albayrak, "Play-off sistemi Türkiye’de ilk kez uygulanan bir sistem. O yüzden bu organizasyonun örnek olmasını istiyorum, ama seneye de bu sistemin kesinlikle devam etmemesini diliyorum. Çünkü, şu anda Galatasaray 9 puan önde ve şampiyon. Fakat biz mutluluğumuzu yaşayamıyoruz. Turumuzu atamadık. Ben bu maçların bütün ailelerin huzur içinde seyredeceği şekilde geçmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

'FATİH TERİM'İN KARARINA SAYGI DUYACAĞIZ'
Melo ve Riera için Fatih Terim’in vereceği karara saygı duyacaklarını ifade eden Albayrak, "Melo ve Riera ile ilgili kararı Fatih Terim verir. Hocamızın vereceği karara biz saygı duyarız, çünkü o bizim hocamızdır ve en iyisini, doğrusunu o bilir. Biz de onun vereceği rapor doğrultusunda ilerleyeceğiz. Fatih Terim bu konuda çok tecrübeli hocadır. Onun için hocamızın vereceği her karar, takım için faydalı olacaktır" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız