FB Ülker'den taraftarına hediye!

Fenerbahçe Ülker yönetimi, Efes Pilsen ile oynayacakları Beko Basketbol Ligi Final Serisi’nde deplasmana gidecek taraftarlarına özel bir promosyon hazırladı.

Haberler Ntvspor 03.06.2009 - 15:32

İSTANBUL - Efes Pilsen yönetimi tarafından 40 TL’den satışa sunulan ve Biletix servis ücretiyle 45 TL’yi bulan biletlerden alan taraftarlarına çağrı yapan sarı lacivertli kulüp, bu biletlerle 9 ve 11 Haziran’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak 3. ve 4. maçlara giriş yapılabileceğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 9 ve 11 Haziran tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda açılacak standlara biletleriyle birlikte başvuran taraftarların, bu biletler karşılığında 2 bilet ve Fenerium'dan atkı – şapka paketi hediye edileceği ifade edildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız