“Fenerbahçe’nin kapısından döndüm!”

Luka Milivojevic, sezon başında Fenerbahçe'den teklif aldığını ve sarı lacivertlilere gitmek istediğini ama bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Haberler Ntvspor 04.01.2016 - 12:10

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin listesinde olan Sırp orta saha oyuncusu Luka Milivojevic, sarı lacivertli ekibin kapısından döndüğüne dair açıklamalarda bulundu. 
 
Olimpiakos’lu futbolcu, Yunanistan'da yayın yapan bir gazeteye konuştu. Milivojevic, eski teknik direktörü Vitor Pereira’nın sezon başında kendisini istediğini ve o dönemde kendisinin de Fenerbahçe'ye gitmeyi arzuladığını belirtti. Kulüp fark etmeksizin gelecekte Pereira ile çalışmak istediğinin altını çizen Milivojevic, "Eğer bana Olympiakos'ta aldığımdan çok daha yüksek bir para teklif ediliyorsa bunu düşünürüm" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız