Florya'da şampiyon gibi karşılandı!

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'deki maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı.

Haberler Ntvspor 18.03.2012 - 01:44

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde coşkuyla karşıladı.

İlişkili Haberler


Karşılaşmanın ardından tesislere gelen binlerce sarı-kırmızılı taraftar, takımlarının gelmesini bekledi.

Takımı taşıyan otobüs kalabalık nedeniyle tesislere arka kapıdan girerken, meşaleler yakan ve tezahüratlar yapan taraftarlar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Takımlarına şampiyon olmuş gibi sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, tesislerin içine alındılar.

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, teknik direktör Fatih Terim ve kızları ile futbolcular, tesislerin balkonuna çıkarak taraftarları selamladı.

FENERBAHÇE'Yİ DE TARAFTARI KARŞILADI
Fenerbahçeli futbolcuları da bir grup taraftarı Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde karşıladı.

Sarı-lacivertli taraftarlar, sahasında ezeli rakibi Galatasaray ile berabere kalan sarı-lacivertlilere moral verdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız