Galatasaray, Rodrigues'in transferi için El İttihad ile anlaştı (Bonservis bedeli belli oldu)

Sarı-kırmızılı kulüp, bu transfer için Suudi Arabistan temsilcisi El İttihad'dan 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli alacak

Haberler Anadolu Ajansı 06.01.2019 - 21:38

Galatasaray Kulübü, Hollandalı futbolcusu Garry Mendes Rodrigues'in Suudi Arabistan ekibi El İttihad'a transferi için anlaşmanın tamamlandığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüp, El İttihad'dan 10 milyon 250 bin dolar bonservis bedeli alacak.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Garry Mendes Rodrigues'in transferi konusunda El İttihad ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre El İttihad, şirketimize 10 milyon 250 dolar transfer bedeli ödeyecektir. Buna ek olarak El İttihad, 10 milyon dolar üzerinde bonservis bedeli ile ileride oyuncunun satışını gerçekleştirirse, 10 milyon doların üzerindeki rakamın yüzde 20'sini şirketimize ödeyecektir." ifadeleri kullanıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız