Galatasaray'dan zemin açıklaması

Galatasaray Kulübü, Cluj ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta, saha zemininde yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 24.10.2012 - 15:35

Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj ile Türk Telekom Arena'da dün oynanan maçta, sağanak nedeniyle saha zemininde yaşanan sorunlarla ilgili açıklama yayımladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Mevsim başında çimler yenilenmiş olmasına rağmen, dün akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray-Cluj karşılaşmasında ciddi ölçüde zemin ve drenaj sorunları izlenmiştir. İvedi bir şekilde, tarafsız teknik kurumlara danışılacak, yeni tamamlanan stadımızda konuyla ilgili sorunların neden ve nereden kaynaklandığı tespit edilerek, raporlar, kulübümüzün şeffaflık ilkelerine uygun olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır'' denildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız