Goudelock serbest bırakıldı

Fenerbahçe erkek basketbol takımında Andrew Goudelock'la yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, sözleşmesindeki opsiyonu kullanıp yıldız oyuncuyu serbest bıraktı.

Haberler Ntvspor 17.06.2015 - 00:23

26 yaşındaki Andrew Goudelock, kariyerinin ilk Euroleague sezonunda 14.4 sayı-2.2 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları tutturarak Euroleague'in en iyi ikinci beşine seçilmişti.

Amerikalı oyuncu, takımının Pınar Karşıyaka'ya kaybettiği TBL yarı final serisinin üçüncü maçı sonrasında gece kulübünde görüntülenmiş ve tepki toplamıştı.

Fenerbahçe, Andrew Goudelock'ın kontratında bulunan "Son resmi maçtan sonra 10 gün içinde 200 bin dolar ödemek kaydıyla serbest kalabilir" maddesini kullandı ve yıldız oyuncuyu gönderdi. 6 Haziran'da son maçını oynayan Fenerbahçe, oyuncuya kararını opsiyonun son saatlerinde bildirdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız