Haifa'da tarihi gece: 4-3

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçlarından 5'i tamamlandı. Maccabi Haifa sahasında Kazak rakibi Aktobe karşısında 3-0 yenik duruma düşmesine karşın, 4-3'lük skorla turu kaptı.

Haberler Ntvspor 04.08.2009 - 23:55

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda tur atlayan 5 takım belli oldu.

Temsilcimiz Sivasspor'un 5-0'ın rövanşında Anderlecht'i 3-1 yenmesine karşın elendiği gecede birbirinden heyecanlı 4 maç daha oynandı.

Gecenin en çarpıcı skoru İsrail'de alındı. Maccabi Haifa 0-0 biten ilk maçında rövanşında, Aktobe karşısında ilk 15 dakikada 3-0 yenik duruma düştü. Buna karşın pes etmeyen İsrail şampiyonu, ilk yarıda bulduğu 2 golün ardından, ikinci yarıda da Dvalishvili ile 2 gol daha buldu ve 4-3'lük skorla turu geçen taraf oldu.

3. ön elemenin en zorlu eşleşmesinde gülen taraf ise Panathinaikos oldu. Sparta Prag'a ilk maçta 3-1 yenilen Yunan ekibi, evindeki maçı Sarriegi, Katsouranis ve Salpingidis'in golleriyle 3-0 kazanmayı bildi.

Diğer maçlarda ise Sporting Lizbon 0-0'ın rövanşında deplasmanda Twente'yle 90+5'te Wisgerhof'un kendi kalesine attığı golle 1-1 berabere kaldı ve tur atladı.

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turuna kalan diğer takımsa Dinamo Zagreb'i deplasmanda 2-1 yenen Avusturya temsilcisi Salzburg oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız