Hiddink Rusya ile devam

Türkiye'nin başına geçeceği iddia edilen Guus Hiddink, yeni Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Fursenko ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı.

Haberler 05.02.2010 - 09:15

Türk Milli Takımı'yla da adı geçen ve birçok Avrupa kulübünün de peşinde olduğu Rusya Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, haziran ayına kadar Rus Milli Takımı'yla çalışacağını, sonraki durumun ise o dönemde belli olacağını söyledi.

Yeni seçilen Rusya Futbol Federasyonu Başkanı Sergey Fursenko ve Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, öğle yemeğinde bir araya geldi.

Görüşme samimi bir havada gerçekleşirken görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmadı.

Daha sonra futbol federasyonu binasına geçen ikili görüşmesine burada devam etti. Fursenko ve Hiddink, Futbol Federasyonu binası çıkışında sonucu merakla bekleyen gazetecilerin sorularını cevapladı. Fursenko, Hiddink'in yaza kadar anlaşması olduğunu ve o tarihe kadar takımda devam edeceğini söylerken, Guus Hiddink ise, anlaşmasının 2010 yılının haziran ayına kadar geçerli olduğunu ve bu süreye kadar takımda çalışmaya devam edeceğini, ondan sonraki durumun ise yazın belli olacağını belirtti.

Bu arada Rusya Futbol Federasyonu internet sitesinde görüşme ile ilgili olarak kısa bir bilgi notu yayınladı. Görüşmede halen geçerli olan anlaşma üzerinde durulduğu belirtilirken ayrıntı verilmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız