İngiltere'de gol düellosu: 4-4 (Video)

İngiltere Premier Lig'inde lider Manchester United'ın en yakın takipçisi Liverpool, gol düellosu şeklinde geçen maçta Arsenal ile sahasında 4-4 berabere kaldı.

Haberler Ntvspor 22.04.2009 - 00:53

İSTANBUL - İngiltere Premier Lig'in 33. haftasında şampiyonluk adaylarından Liverpool, güçlü rakibi Arsenal'i ağırladı.

Arsenal'de Rus oyuncu Arshavin'in kaydettiği 4 gole Liverpool yıldız isimleri Torres(2) ve Benayoun'un(2) golleriyle cevap veridi ve karşılaşma 4-4 eşitlikle sona erdi.

Konuk ekip Arsenal, Arshavin'in 36. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı konuk takımın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı giren Liverpool, 49. dakikada İspanyol yıldız Torres ile skora 1-1 eşitlik getirdi. Rakip kalede önemli pozisyonlar yakalayan kırmızılar, 56. dakikada Benayoun'un kaydettiği golle 2-1 öne geçti.

Bu dakikadan sonra daha etkili olmaya başlayan Arsenal, Arshavin'in 67 ve 70. dakikalarda attığı gollerle önce skora denge getirdi sonra da tekrar öne geçti: 2-3

Golden 2 dakika sonra sahneye çıkan Torres, skoru 3-3'e getirdi. Günün gol yollarındaki en etkili ismi Arshavin, 90. dakikada Arsenal'i 4-3 öne geçirmeyi başardı; fakat son sözü uzatma dakikalarında topu filelerle buluşturan Benayoun söyledi ve karşılaşma 4-4 sona erdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız