İstanbul'da seribaşı şoku

İstanbul Cup'ta 1 numaralı seribaşı Rus Vera Zvonareva ve 2 numaralı seribaşı İsviçreli Patty Schnyder ilk turda elendiler.

Haberler 28.07.2009 - 18:29

WTA İstanbul Cup'ta peş peşe şoklar! 1 numaralı seribaşı ve dünyanın 7 numarası Rus Vera Zvonareva ve turnuvanın 2 numaralı seribaşı, 2004 Avustralya Açık yarı finalisti İsviçreli Patty Schnyder, turnuvaya ilk turda veda ettiler.

1 numaralı seribaşı Vera Zvonareva, Ukraynalı Mariya Koryttseva karşısında beklenenin altında bir performans sergiledi. İlk seti 6-2 Koryttseva aldı. Zvonareva, ikinci sette biraz kendini gösterdi. 6-1'le işi final setine bıraktı. Final setine 3-0 önde giren Koryttseva oldu. Sonrasında peş peşe 3 oyun Zvonareva'nın oldu. Ukraynalı pes etmedi ve 5-3 öne geçti. 9.oyunda servis kıran ve rakibinin maç puanını çeviren Zvonareva durumu 4-5 yaptı. Ama Koryttseva, rakibinin servisini kırıp 6-4'le maçı 2-1 kazandı.

2 numaralı seribaşı Patty Schnyder'dan geldi. 2004 Avustralya Açık yarı finalisti 31 yaşındaki İsviçreli raket, Paraguaylı Rossana De Los Rios'a 3 sette kaybederek elendi.

İlk seti tie-break'le kaybeden Schnyder, ikinci seti 6-2 alıp skoru dengeledi. Ama 34 yaşındaki, 12 yaşında bir çocuk annesi De Los Rios, son seti 6-3 alıp ikinci tura adını yazdırdı.

5 numaralı seribaşı Rus Vera Dushevina, Ukraynalı Yuliana Fedak 6-1 ve 6-4'le geçip ikinci tura yükseldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız