İşte Beşiktaş'ın şampiyonluk primi!

Beşiktaş yönetimi şampiyonluk primini belirledi. Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanan siyah-beyazlı yönetim, şampiyon olunması durumunda oyunculara 3 milyon dolar prim vermeyi kararlaştırdı.

Haberler Ntvspor 28.04.2016 - 20:06

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftası öncesi 70 puanla liderliğini sürdüren Beşiktaş, hafta sonu Kayserispor ile karşılaşacak. Son 4 maçını kazanarak 82 puanla şampiyon olmayı hedefleyen Kara Kartal’da, mutlu sona ulaşılması durumunda oyunculara verilecek prim belirlendi.

Haftalık toplantısını Nevzat Demir Tesisleri'nde yapan yönetim kurulu, şampiyonluk priminin 3 milyon dolar olmasını kararlaştırdı. Kalan son 4 maça da ayrıca prim vermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, bir anlamda şampiyonluk için kesenin ağzını açtı.

Beşiktaş'ın şampiyon olması durumunda kadroda yer alan 23 futbolcu yaklaşık 9 milyon TL'lik prime hak kazanmış olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız